2777
2789
عنوان

از اسنپ مارکت خرید نکنید خیلی دزده

1864 بازدید | 27 پست

چقدر این اسنپ مارکت دزد و بی وجدان هستش نصف اقلام سفارشی رو اشتباه ارسال کردن بقیه هم فاسد و تاریخ گذشته گوشت فاسد برام ارسال کردن بوی تعفن میده هر چی هم زنگ میزنم هیچ کاری انجام نمیدن پولم رو پس نمیدن میگین پیگیری میکنیم دیگه این مشکل پیش نیاد ! میگم اخه این چه حرفیه جنس فاسد فرستادید مرجوع کنید پولم رو پس بدید ولی زیر بار نمیرن . ۲ میلیون تومن مبلغ سفارشم بود که همش رو ریختم دور خیلی دزد هستند تو این اوضاع اقتصادی فکر کن اینجوری هم سر ادم کلاه بزارن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من عکس دوتا سیب زمینی خراب هم بفرستم واسشون سریع به اعتبارم برمیگردونن پولش و .من همیشه خرید میکنم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کلا خرید اینترنتی نمیکنم.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

من خرید میکنم زیاد....مشکل پیش اومده برام مثلا میوه فروشی وزن کمتر فرستاده اما تیم پشتیبانی رسیدگی کرده وحل شده....

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دقیقا همینه منم دوهفته پیش سفارش دادم و مرجوع کردم. 

دی*جی کالا هم سفارش ندید محصولات مراقبتی رو که تاریخ گذشته می‌فرستن. ایندفعه دیروز قرار بود بیاد شب زد برگشت خورده به دلیل عدم پاسخگویی مشتری!!! با اینکه نه زنگ زدن نه در خونه رو زدن

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
دقیقا همینه منم دوهفته پیش سفارش دادم و مرجوع کردم.  دی*جی کالا هم سفارش ندید محصولات مراقبتی ...

مخصوصا لفتش میدن برای مرجوعی که ما یادمون بره پول رو بگیریم 

دیگه گوشتو که آنلاین نمی‌خرن آخه  همین جوری میری مغازه گوشت رو با مونده ها چرخ میکنه بهت میده& ...

من میخرم .خوبن همیشه .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را