2777
2789
عنوان

اقایون وارد به گوشی بیان

139 بازدید | 19 پست

ایا بین گوشی سامسونگ گلکسی a04 و سامسونگ گلکسی a14 تفاوت زیادی وجود داره؟؟! یکیش اوولی۴ میلیون و هشتصد و دومی پنج میلیون و هفتصد 

کدومش بهتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.کاربر آقا هستم.من خیلی وارد نیستم در این ضمینه ولی ظاهرا با توجه به تفاوت قیمتشون احتمال میدم a ...

من الان تو خونه مااه یکی a04 هست و راضی هست و الان نمیدونم اگر در حدان خب چرا یه تومن بیشتر بدم اینو مطمعن نیستم

من الان تو خونه مااه یکی a04 هست و راضی هست و الان نمیدونم اگر در حدان خب چرا یه تومن بیشتر بدم اینو ...

خوب بستگی به خودتون داره اگه شرایط مالیتون طوریه که بیشتر میتونید هزینه کنید a14 رو خریداری کنید وگرنه همون a04هم همون کارایی رو داره و به قول شما امتحانشو خوب پس داده،پس اجباری واسه هزینه بیشتر دادن ندارید

خوب بستگی به خودتون داره اگه شرایط مالیتون طوریه که بیشتر میتونید هزینه کنید a14 رو خریداری کنید وگر ...

والا میخواستم قسطی وردارم ،😂 

شما اطلاع دارید از کف خرید قیمت دی.جی پی ؟؟ 

کدوم مدل شیاعومی که تو این رنج باشه 

نوت ۱۲ خوبه .نوت ۱۱ هم خوبه حدود شش تومن هستن

اگه کارکرده تمیز از گوشی فروشی ها مطمئن پیدا کنی ب نظرم بهتره قیمتش کمتر میفته 

, Tabriz