من پیام نورم رشتم روانشناسیه.بعد پول شهریه رو تازه جور کردم ۱۶۰۰ مونده بود امروز قرار بود ببرم واریز کنم تو کافی نت .حالا مامانم میگه ول کن شهریه رو نریز برو حوزه بخون از کحا میخوای بیاری شهریه رو هر ترم ..من این ترم رو جور کردم از ترم های بعدی وام شهریه میخوام بگیرم هر ترم و بعد فارق التحصیلی پس میدم کم کم
چیکار کمم بنظرتون خودم این رشته رو دوست دارم .میخوام بعد فارغ التحصیلی امتحان بدم برای معلمی. ..چیکار کنم بنظرتون؟ من ۲۱ سالمه بعد چند سال تونستم برم رشته ای دوست دارمو بخونم دانشگاه الانم مامانم اینجوری میگه
متاهلم و غیر حضوری میخوام بخونم همون نمره ها بالا باشه هم خوبه نه؟
نمیدونم فکر نمیکنم بتونی غیر حضوری بخونی چون یکی از شرایط فارغ التحصیل شدن پرونده فعالیت هاته ک باید مدیر تاییدش کنه ،نمره ها بالا باشه باهات راه میان ولی نری سر کلاس خودت نمیتونی بخونیا چون درساش سخت
برای ثبت نام حوزه تا ۴۰سال میتونی ،دیگ اگر تو حوزه جنم نشون بدی و استادا بشناسنت فعال باشی نامه بهت ...
ببخشید زیاد سوال پرسیدم میشه بگید برا ی یه دختر ک درسش هم خوبه بعد دیپلم به جای دانشگاه بره حوزه خوبه ،چون ممکنه بل درس دانشگاه موقعیت کار پیش نیاد از همون اول بره حوزه
حتما باید جامعه الزهرا رفت حوزه یا هرکس میتونه حوزه شهر خودش شرکت کنه ؟ درساش خیلی سخته؟
هر کس شهر خودش شرکت کنه ،درساش بستگی داره اگر علاقه داشته باشی ن سخت نیست ولی دوس نداشته باشی سخت میگذره عربی اساس دروسشه علم صرف و نحو و مبادی و اینا هست
ببخشید زیاد سوال پرسیدم میشه بگید برا ی یه دختر ک درسش هم خوبه بعد دیپلم به جای دانشگاه بره حوزه خوب ...
اگر ب رشته خاصی علاقه نداری یا مثلا میخوای تدریس کنی حالا چ اموزش پرورش چ خود حوزه شایدم کار اداری حوزه خوبه فقط باید خوب درس بخونیو تا میتونی تو چشم مسئولین باشی موقعیت های شغلی خوبی پیش میاد
جامعه الزهرا ک مثل دانشگاه از همون اول انتخاب رشته میکنی و همون ۴سال رو میخونی کلا مدلش فرق داره عینا دانشگاه کاش مشهد هم ازین طرحها بزاره اخع دوس دارم منم بخونم غیر حضوری