2777
2789
عنوان

مامانم میگه پول شهریه رو نریز برو حوزه درس بخون که رایگانه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 6981 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته اجبار نیست منم همین اطلاعات دادن بهم گند زدم این ترم ۸ نمره کلاسیو ندارم باید مث خر بخونم تا ...

من سال۸۳تا۸۷پیام نور بودم

اون زمان اجبار نبود

مهندسی کامپیوتر هم خوندم

البته من سر همه کلاس ها میرفتم

چون رشته م سخت بود

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
تو حوزه هم انواع گرایش روانشناسی هست  و میتونی معلم بشی‌ از همین طریق  اما از طریق دانشگ ...

شما مطمئنی فکر نکنم گرایش روان شناسی داشته باشه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
جامع الزهرا بودی ؟ من که حسرت شده برام 💔

ن من زیر نظر حوزه علمیه خراسان تو یکی از مدارس درس‌میخوندم هم میتونی جذب اموزش پرورش بشی هم خود حوزه استاد میگیره تحصیلش رایگان محیطش راحت استاداش خوبن من ک از حوزه خیلی راضی بودم ولی خب شرایط نذاشت ادامه بدم 

آزمون جذب معلم شرط سنی داره ؟ برای چه سطحی هست ؟

سطح دو حوزه‌رو بخونی بهت لیسانس میدن میتونی شرکت کنی شرط سنی هم تا ۴۰ساله فک کنم ،ولی حوزه عربیش بی نهایت سخته کلا دروسش سخت باید کمر همت ببندی تو خوندن تا یادبگیری البته فقط سال اولش یکم گیج میزنی بعدش راحت‌تر یادمیگیری