2777
2789
عنوان

تیزهوشانیا

168 بازدید | 20 پست

دوستانی که بچه هاشون کتابای تیزهوشان میخوان بخونن پایه نهم ریاضی و علوم رو راحت تستاش رو میزنن ؟ من تازه براش کتاب گرفتم آی کیو  گاج اما نامفهمه میخوام ببینم چکار باید کنم نیاز ب معلم خصوصی هست توی مدرسه خودشون نفر اوله اما اینا براش سخته چ کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نهمم واقعا سخته اگه بخواد بدون هیچ مقدمه ای شروع کنه یا بره کلاس یا تست ها رو اموزشی بزنه

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
من تیزهوشان میخونم ولی اون موقع دبیرمون عین تیزهوشان باهامون کار کرد دیگه برای آزمون نهم به دهم استر ...

خوش ب حالتون، عزیزم میشه بگی چطور قبول شدی البته اگه دوست داری

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
خوش ب حالتون، عزیزم میشه بگی چطور قبول شدی البته اگه دوست داری

واقعا همه چیز به تلاشه من کتاب هوش ETرو هم زدم روز قبلش آزمون تیزهوشان های سال قبل رو دیدم به علاوه اینکه رو هشتم و نهمم تسلط کامل داشتم:)

برای ریاضی هم تست های جویا مجد رو میزدم علومم کلا تست کار نکردم زیاد ولی خیلی خوب بودم تو علوم بخاطر دبیرمون:)❤️

و اینکه وقتی می‌خواید بیاید تیزهوشان اینم بدونید که یه استرس خاصی داره تیزهوشان که ممکنه یکم بترسید و اینا 

پرسش و برنامه هاشون کلا فرق داره و حرف حرفِ مدیره ! و نه دانش اموز:)🌚

واقعا همه چیز به تلاشه من کتاب هوش ETرو هم زدم روز قبلش آزمون تیزهوشان های سال قبل رو دیدم به علاوه ...

مرسی از وقتی که گذاشتین موفق باشید♥