سلام من تو دنیا یدونه بچه دارم یه دخترناز ، ۱۳ سالشه و الان روتخت آی سی یو هست همه بدنش به هم ریخته توروخدا برای شفاش یه صلوات بفرستید الهی با نفساتون نفسش برگرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو خواهر عزیز یه گوشه خلوت باید ضجه زد انقدر ضجه زد که خدا دلش رحم بیاد باید التماس کرد تو اون حالت ...
خدا از دل بنده هاش خبر دارع نیاز ب ضجه نیست برای خدا ک نمیشه فیلم بازی کرد نمایش اجرا کرد چ حرفیه میزنید این بنده خدا نیاز دارع حرف بزنه الان با بقیه اروم بشه
✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
الهی آمین، انشاالله، سپردمش به خدا ، هر ثانیه برام یه عمر میگذره الهی خدا خودش به دادم برسه
ی گروه ایتادارم واسه ختمو ایناست
بهشون میگم ی ختم برای شفای دخترتون بزارن عزیزم
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
دخترم کمخونی داشت هر ماه خون میگرفت اینبار که اومدم بیمارستان دیدیم نفساش تند تنده همه چی چک کردن گفتن هیچ مشکلی نیست فرستادن آی سی یو بعد گفتن احتمالا قلبشه طوری شد که نفسش وصل کردن به دستگاه بعدم بیهوشش کردن که به قلبش فشار نیاد یدفعه همه بدنش به هم ریخت هر دکتری هم اومد گفت نمیفهمیم چرا اینطوریه وضعیتش پرخطره دارو احتمالی شروع کردیم چون انقباض قلبش کم شده 😭😭