2777
2789

سلام من تو دنیا یدونه بچه دارم یه دخترناز ، ۱۳ سالشه و الان روتخت آی سی یو هست همه بدنش به هم ریخته توروخدا برای شفاش یه صلوات بفرستید الهی با نفساتون نفسش برگرده

یا من اسمه دوا و ذکره شفا

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

انشاءالله سلامتیش برگرده عزیزم 

براش دعا میکنم سالم باشه همیشه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم براش زیارت عاشورا بخون بگو یا امام حسین (ع) شفاش بده ان شاالله خوب میشه

درکت میکنم من پسرم سه ماهه بود سه روز تو ان آی سی یو

بود مردم و زنده شدم 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

انشاءالله سلامتیش برگرده عزیزم  براش دعا میکنم سالم باشه همیشه

الهی آمین ، ۵ روزه صداش نشنیدم، دیروز  دوبار احیاش کردن ، تو کل روز فقط ۵ دقیقه میتونم ببینمش دعا کنین امروز هم خودش بتونه نفس بکشه هم فشارش بیاد بالا 

ای خدا چی میشه فردا صبح برام معجزه کنی

الهی آمین ، ۵ روزه صداش نشنیدم، دیروز  دوبار احیاش کردن ، تو کل روز فقط ۵ دقیقه میتونم ببینمش د ...

من حتما براش دعا میکنم عزیزم 

تاپیکتو سیو میکنم خبرمون کن هرچی که شد 

انشاءالله خدا بخوادو برگرده به زندگی

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

الهی که به حق امیرالمومنین، خدا سلامتی رو بهش برگردونه.

براش۱۴تا صلوات فرستادم.

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.