2777
2789

امروز قرار بود بریم خونه ی مامانم اینا نهار 

شوهرم سرکار بود ،گفته بود تا ساعت دوازده برمی‌گردم که بریم 

دوازده شد ،زنگ زدم ،برنداشت ،چن بار زنگ زدم چند بار پیام دادم،اخرش اومد دیدم گذاشته رو بیصدا 

خلاصه نهار نتونستیم بریم ،ساعت دو اومده بود 

گفت آماده شو بریم شام ،راه افتادیم من تو راه عصبانی شدم ،گفتم مامانم نهار دعوت کرده بود ...

خلاصه برگشتیم 

رسیدیم خونه دیدم همکار خانموش داره زنگ میزنم ،خونه نبود خودش 

اومد گفتم چرا زنگ زده ؟گفت هیچی 

بعدش که خودش زنگ زد ،به همکارش پرسیدم چی میگفت گفت به تو ربطی نداره،کلی بحث کردیم 

من بهش گفتم تو داری خیانت می‌کنی ،انقد گفتم که آخرش بلند شد بهم سیلی زد ....

خیلی حالم بده ،بگین تقصیر کی بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالتونه؟خیانت همینجوری زیاد هست شما دیگ عادی ساری نکن براش تماس تلفن همکار خانم و خیانت!بی اعتمادی!دعوای الکی و کتک کاری!ناراحتی سر ناهار خونه مادرتون بهوونه کردید برای تلفن...کارشون قابل توجیه نیست اشتباه کردن زود آشتی نکن اما رفتار شما صد پله بدتر...

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

چرا این اشتباه رو میکنی خیانت می‌کنه اوکی به روش نیار تا خودت با چشمت ببینی مدرک جمع کن بعد جلو همه ی خانوادش و خانوادت بکوب تو صورتش که دیگه نتونه گوه خوری کنه .چرا باید هم بهت بی احترامی بشه هم کتک بخوری شما دستش بشکنه