2777
2789
عنوان

کرم پودر خیلی خوب بخرم!

434 بازدید | 22 پست

بچه ها من بعد از مدتها می‌خوام در حد یه میلیون تا ۱/۵  برای کرم پودر هزینه کنم .

ولی بلد نیستم 

اسم محصولات خوب و اینکه از کجا بخرم اصل باشه رو بلد نیستم

یه چیز سبک و فاقد چربی مارک خوب سراغ دارید معرفی کنید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلینیک چطوریه چنده

قیمتش بالای یه تومن هست..کلا کرم پودرای خوب دیگه رو دو سه تومن رفته ..امار جدیدش ندارم..اما خوبن ..کلا توپیج عسل بانو برید سایت هم داره خودتون متوجه میشید راهنمایتونم میکنن..ولی فوق العاده گرونن 

من یه پیج عالی سراغ دارم خودم از همونجا میرم حضوری خرید میکنم خیلی خوب هم راهنمایی میکنن برای خرید همه رنج قیمتی هم دارن 

بزن گالری رخ الان قند شکنم وصل نمیشه اسکرین بدم از پیجش 

اگه خواستی لایکم کن فردا بفرستم برات

♻️کارما♻️
من پوشتم‌خیلی خیلب روشنه شماره یک‌اش در چه حد روشن‌هست؟

تیوپیش برای پوستای چربه که من میخرم و خودم ۱۰۲ میزنم پوستم گندمی روشنه 

فکر کنم شما ۱۰۱ برات خوب باشه اگه پوستت چربه 

♻️کارما♻️
اره کرم پودرای گریمورهای سینما عالین. بزن نت انتخاب کن دنبال اصلش بگرد تو سایتای معتبر. یا تهران اگ ...

ژانپیر  که محصولات کریولاین داره 

محصولات شون برای استفاده روزانه و میکاپ سنگینه 

استاتر اگه دنبال کرم پودر خوب قیمت مناسبی کرم پودر فور اور ۵۲ و لورال خوبن 

بهتر از اون تو رنج ۱۹۰۰ به بالا استی لادر و نارس خوبن  

فقط قبلش باید نوع پوستتو بشناسی 

عسل بانو ،دون کازمتیک و.. سایتهای خوب و معتبری هستن برای خرید

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨