2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون شانزه لیزه میشه؟؟ 

لباسی که دوستم اونجا خرید یک و نیم پارسال من از کوچه برلن خریدم نهصد دوتاش رو هم برو ببین

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
اخه صبح میخام برم ،میخوام بدونم اصلا چجوریه مرکز خریدش اگ خوب نیست اصلا نرم.چون کرجم

تنوعش از کرج بیشتره و قیمت مناسب هم گیر میاد من تو پاساژ آزادی و زکی خانی اینا زیر سه پیدا نکردم همونا اینجاها زیر دو بود

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
همون شانزه لیزه میشه؟؟  لباسی که دوستم اونجا خرید یک و نیم پارسال من از کوچه برلن خریدم نهصد د ...

لباساش خوشگلن اونجا؟؟شنیدم زشتن لباساش، امیر اکرموعموم اونجارو گفته بهترن،نمیدونم ارزش داره فردا پاشم تااونجا برم یان

تنوعش از کرج بیشتره و قیمت مناسب هم گیر میاد من تو پاساژ آزادی و زکی خانی اینا زیر سه پیدا نکردم همو ...

کرج خیلی گرونه،لباس زیر ۶ تومن نیس، منن عروسی دختر عممه نمیخام زیاد خرج کنم،همون تهران ارزانتره

لباساش خوشگلن اونجا؟؟شنیدم زشتن لباساش، امیر اکرموعموم اونجارو گفته بهترن،نمیدونم ارزش داره فردا پاش ...

با بودجه کم فقط همین شانزه لیزه و کوچه برلن میتونی پیدا کنی تنوعشون هم خوبه من از مغازه رو به روی پاساژ حافظ تو کوچه برلن خریدم از مدل و قیمتش هم راضییم تو تنم هم هرکی دید خوشش اومد 

باید دقیق مغازه ها رو بگردی مثلا همین پیراهن خودم یه رنگ بدش تو ویترین بود اما من صورتی یاسی مانند خریدم خیلی خوب بود 

اما نباید با لباسای گرونه کرج مقایسه کنی هر چقدر پول بدی آش میخوری دیگه 

کرج هم قیمت پایین تو خیابون المهدی سمت امامزاده محمد میتونی پیدا کنی