2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از دسروز از کنار هر ساختمونی رد میشم احساس میکنم الان میخواد آوار شه رو سر منو بچه هام
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
زمان بچه ها کار زیاده نیروی انسانی کم، اما الان چی همه مردم بیکارو بی پول، الان اکثرا خونه خوب ماشین خوب دارن که می مونه برای بچه ها، بدون هیچ زحمتی همه چی در آینده گیرشون میاد ، زمان ما تعداد بچه ها زیاد بود
ولی من برعکس شما فکر میکنم، ما داریم تباه میشیم و شدیم، دنیا روز به روز مدرن تر میشه وسایل راحتی محیا میشه، بهترین ماشینا، خونه با امکانات عالی، من بیشتر دلم به حال نسل خودمون میسوزه، بچه های الان از همون بدو تولد همه چی دارن اضافه تر هم دارن تا آخر عمرشون
باربی در بهترین حالتش اینه که اینقد پول و شجاعت داشته باشیم که بفرستیمشون برن تو غربت.پس قراره دور باشن از ما.مگه اینکه خودمونم بتونیم بریم که یکی مثله من امکان نداره برم.
خونه وپول اگه هم باشه که برای خییییلیا نیست مگه جای ارامش فکرو امید به اینده ادمو میگیره؟تو این مملکت معلوم نیست جنگ و بمب گذاری خواهیم داشته یا نه.انقلاب خواهیم داشت یا نه.کاش این نفت لعنتی نبود