2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت شم؟

265 بازدید | 15 پست

منو دوست صمیمیم با هم یه رشته و شهر قبول شدیم،  بعد از اول گفتیم که با هم بریم و بیایم.  بار اول با ساعت و اتوبوسی که دوستم میگفت رفتیم 

بعد من اونموقع رفتن گفتم که فلانی با این اتوبوس رفتنی یه روز تموم از دست میدیم حداقل بیا دفعه بعدو با ماشین شهر دیگه که یه روز قبل شبه بریم 19ساعت زودتر میرسیم خونه (بلیطی که دوستم میگفت برای یه اتوبوش فجیحا داغون بود که 80تومن بود بعد بلیطی که من میگفتم 220تومن بود ولی خب هم زود میرسیدیم وقت داشتیم درس بخونیم و با خانواده وقت بگذرونیم هم اتوبوس وی آی پی بود) 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

بعد آقا قرار ما هر هفته رفتنو اینا بود،  این دقیقا همون موقع که من خواستم برا دوتامون بلیط بگیرم برگشت گفت وای مگه احمقی شب میری،  من مامانم استرسیه. خودمم از شب میترسم بعد اینکه من میخوام یه هفته درمیون بیام برم.  

من حقیقتش اونموقع چیزی نگفتم چون گفتم حب شاید میترسن دیگه ولی ناراحتم شدم چون فرض کنید بار دوم که میخواستم برم میشد سومین روز حضور من تو آون شهر،  یعنی غریب تمام عیار و اینکه شب تنها قرار بود راه بیوفتم که خداروشکر  گلیم خودمو از آب کشیدم هیچ باعث شدم الان نصف همشهریام میدن من بلیط بگیرم تا با من بیانو برن 

بعد دوستمم هیچی همون با اتوبوس داغون فردای رفتن ما میومد یه هفته درمیون.  زد یه هفته از استاد بچه ها اجازه گرفتن که ساعت هفت شب بلیط بگیرن به جای نه شب،  بعد بلیطه140بود،  من برا خودمو بقیه بچه ها خریدم بجز این،  بعد فرداش ما وسایل جمع کردنی دیدم این اتفاقا زودتر از ما بلیط گرفته بوده،  بعد گفتم خوبه نمیترسیو اینا،  گفت اخه دوستام هستن دیگه بعد گفتم همه راه هارو امتحان کنم 

باز من واقعا برای بار دوم ناراحت شدم نودشم فهمید ولی توجه نکرد، زد این هفته اومدم بلیط بخرم برای خودم و یکی دیگه از بچه ها. یکی از بچه های اتاق گفت که من از ترمینال شهر خودمون پرسیدم گفتن اگر حضوری برین بلیط بخرین اونموقع ارزونتر میوفته،  بعد من گفتم که همچین چیزی نمیشه چون راننده ها عوارضی مقصد رو میدن هزینه مقصدم میگیرن،  ولی باز به خاطر بچه ها گفتم میرم میپرسم. بعد چند دیقه بعد دیدم دوستم یواشکی به مامانش میگه قضیه رو بعد گفتش مامان بذار ببینم ارزون باشه از این به بعد فلانی اومدنی منم با آون میام وقتی بلیط ارزون شه احمقم تا فردا بیکار بمونم اینجا؟ 

بعد فرداش خواستیم بریم بلیط حضوری بگیریم زد اونیکه بلیط قرار بود با هم بگیریم مریض شد من گفتم تنها برم برگشت گفت که نه من وجدانم نمیذاره شهر غریب تا ترمینال تنهایی بری اگر برا من بلیط قراره بپرسی منم میام،  بعد آون اینارو گفتنی دوستم خودشو به نشنیدن میزد انگار منتظر بود من مثل پادو پاشم برم قیمت بلیط بگیرم ایشون بعد اطمینان از ارزون بودن نزول اجلال کنن به اتوبوس،  حتی حاضر نبود به خاطر کار خودش ده هزار تومن پول اسنپ بده با من بیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضع مالیشون بد نیست؟ شاید نمیتونه

وضع مالی که ماهیانمون یکیه 

اتفاقا چت الانمون هست ازم پرسیده چقد پول اتوبوس دادی گفتم اینهمه

بعد زیرش نوشته من با همون یه پالتو خریدم با ایموجی خنده 

منم نوشتم والا من راحتیمو با دنیا عوض نمیکنم لباسم که اونقد دارم ده سال نخرم چیزیم نمیشه

نه حق نداری ناراحت شی. شاید واقعا نتونسته برای یه بلیط بیشتر از دو برابر هزینه کنه. بعدم وقتی شهر دیگه انتخاب رشته میکنی باید یاد بگیری خودت از پس کارات بر بیای شاید این دوستت اصلا اونجا قبول نمیشد کع میگی غریبم و فلان... وابستگیتو بهش کم کن

چقد بچگانه جواب دادی😑 الان پز لباساتو دادی🤦‍♀️😐

میگه دوستش پالتو خریده.خودش لباس براش مهم نیست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نه حق نداری ناراحت شی. شاید واقعا نتونسته برای یه بلیط بیشتر از دو برابر هزینه کنه. بعدم وقتی شهر دی ...

منم انتظار ندارم خرج کنه به خاطر من 

میگم رفتارش ناراحتم میکنه 

به من میگه شب میترسم تنها ولم میکنه 

بعد بلیط شب ارزون بودنی میگه با دوستام بودنی نمیترسم 

انگار من 13سال دشمن بودم نه دوست