2777
2789
عنوان

هفته 6بارداری و عدد بتا..؟ 👶

10510 بازدید | 39 پست

سلام خانومای مهربون

💜من شنبه( با حساب اخرین پریودم) 5هفته و 4روز باردار بودم رفتم تست دادم عدد بتا روی 1400 بود

💜ولی سه روز طول کشید تا جوابش حاضر بشه وقتی بردم پیش دکتر یعنی دیروز برام سونوگرافی واژینال انجام داد گفت ساک حاملگی خیلی کوچیک میبینم هنوز خیلی تازست

💜دوباره برام تست بتا نوشت امروز صبح یعنی 6هفته و1روز انجام دادم جوابش غروب اومد و 3300 بود

بهش زنگ زدم گفت برو سونو و جوابشو برام بیار

💜توروخدا راهنماییم کنین بنظرتون عدد بتام خوبه؟؟ ممکنه دیر لقاح شده باشه و سن واقعی بارداریم کمتر باشه؟؟ بنظرتون طبق گفته دکتر همین یکی دو روزه دوباره برم سونو واژینال یا وایستم دیرتر برم؟؟ 😢

یا علی💙

اینقدر واژینال نرو خوب نیست خدایی نکرده لکه بینی نیوفتی 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... توکل کن به خدا 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه دقیق انجام بدی نتیجه صد در صدی میگیری . 

دوستم پسر داره من دختر اون تو بارداریش بیشتر انجام داد و دقیق تر .. دختر من هرجا میرم ازش عکس میگیرن میگن وای چقدر قشنگه .. ولی وقتی با پسر دوستم هست همه توجه ها به اونه از دختر من خیلی قشنگتره 

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور مثل رازیانه و....❌️❌️❤️

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تهمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10683214&slug=خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه-بدو-بیا&postId=308706153

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر به من گفت سونو  رشد رو‌کم‌ میکنه.  من سقط داشتم قبلش دکترم گفت فقط آخر ۸ هفته سونو میکنم بیا برا قلب. قبلی که سقط داشتم زیاد سونو رفتم. یه بار برا ساک. یه بار لکه بینی و قبلی و ... دفعه آخر گقت قلبش ایستاده

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فرش عالیه 

بذار 8 هفته برو 

بتا 1500 بشه ساک نشون میده الان بری ببینی ساکت چجوره ساک داری دیگه - 2 هفته دیگه برو قلب

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

نه دیگ خوبه بارداری  دیرتر برو ضمنا سونو واژینال خوب نیس  توی نه هفته شکمی انجام بده قلب ...

دیروز به دکتر گفتم گاهی زیرشکمم درد میگیره اشکالی نداره سونو واژینال بشم؟ گفت نه به این چیزا ربطی نداره😑

بنظر شما عدد بتام خوبه تو 6هفته؟؟ 

یا علی💙

عزیزم دکتر به من گفت سونو  رشد رو‌کم‌ میکنه.  من سقط داشتم قبلش دکترم گفت فقط آخر ۸ هفته س ...

بخدا من سر پسرم دو هفته یه بار سونو بودم بخاطر ریسک پرخطر بودنم وزنش 37 هفته 3950 بود و دکترا میگفتن این 40 هفته س

عزیزم دکتر به من گفت سونو  رشد رو‌کم‌ میکنه.  من سقط داشتم قبلش دکترم گفت فقط آخر ۸ هفته س ...

عزیزم متاسفم واقعا 

بعدش دوباره بچه دار شدی؟ پس میگی به حرف دکتر گوش نکنم نرم فعلا؟ 

یا علی💙

فرش عالیه  بذار 8 هفته برو  بتا 1500 بشه ساک نشون میده الان بری ببینی ساکت چجوره ساک دار ...

ساکو دیروز دید ولی گفت هنوز خیلی تازست

یعنی فک کنم جنین اینا ندید توش

بنظرت من این هفتم که 7هفته هستم برم سونو یا یهو بزارم هفته بعدتر یعنی 8هفته برم؟ 

یا علی💙

ساکو دیروز دید ولی گفت هنوز خیلی تازست یعنی فک کنم جنین اینا ندید توش بنظرت من این هفتم که 7هفته ه ...

8 برو 

من سابقه 5 بار حاملگی دارم 8 برو ک زود رفتن الکیه بیخودی استرس نگیر ا

اره عزیزم خوبه عددش سونو واژینال اصلا خوب نیس 

اوف پس خوبه؟ خداروشکر همش حس میکردم پایینع

تصمیم گرفتم دیگه سونو نرم تا 8هفته برم شکمی

ولی یکم استرس دارم چون دیروز که 6هفته بودم فقط گفت ساک حاملگی دیدم حرفی از جنین نزد

یا علی💙

من تو بارداری اولم چون خیلی ذوق داشتم همون روز موعد پریودیم که بی بی چکم مثبت شد رفتم دکتر.

دکتر انقدر برام ازمایش و سونو مینوشت که انجام بدم یعنی هی بتا چک میکرد هی سونو چک میکرد متاسفانه بچم و تو ۷ هفته از دست دادم

دیگه همون برام تجربه شد دیگه اول بارداری دکتر نرفتم صبر کردم به حساب خودم آخرای هفته ۷ یا هفته ۸ میرفتم سونو و قلب جنین و چک میکردم 

من همیشه میگم انقدر اون دکتر ا.ح.م.ق بهم استرس داد بچم سقط شد چون همیشه هم عدد بتاش در حال افزایش بود

باید بهم میگفت برو خونت ۷ هفته یا ۸ هفته برو سونو شکمی.

هروقت یادم میاد کلی حرص میخوردم خیلی اذیت شدم اون دوره