2777
2789

بچه ها ما یه کسب و کاری داریم نمی تونم اینجا بگم چون شناسایی میشم ولی همینقدر بگم که یه خدمتی ارائه میدیم که به کار همه مردم هم میاد و تقریبا ضروریه، قبلا فکر می کردم اگر کارمون خوب باشه با همون کیفیت همه به هم معرفیمون می کنن و یواش یواش کارمون میگیره ولی الان دو سال و نیم از شروع به کارمون گذشته و این ماه رسما اجاره و حقوق کارمندمون هم در نمیاد!!! اینقدر مشتری نداریم، اینم بگم قیمتامون منصفانه س و همیشه سعی کردیم رضایت مشتری رو به دست بیاریم حتی اگر خودمون ضرر کنیم. این ماه گفتیم تبلیغ کنیم تراکت چاپ کردیم و تو اینستا هم تبلیغ دادم ولی هیچ خبری نیست، بعد همکارامون رو میبینم که تو همین شغلن کلی سرشون شلوغه

واقعا چکار کنیم به نظرتون، بعضی وقتا اینقدر ناامید میشم میگم کلا تعطیل کنیم یه شغل دیگه پیدا کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جامون جای خوب و پر رفت و آمدیه، مرکز شهر ولی تبلیغات چجوری باشه که موثر باشه

دقیق نمیدونم کارتون چیه ما کارمون تلفنیه تو سایتای تبلیغاتی تبلیغ میکنیم شما اگر کارتون گذریه و ارباب رجوع داره باید قیمتاتونو رقابتی کنید تبلیغات دیواری بزنید تراکت پخش کنید و اینجور کارا دیگه

دقیق نمیدونم کارتون چیه ما کارمون تلفنیه تو سایتای تبلیغاتی تبلیغ میکنیم شما اگر کارتون گذریه و اربا ...

الان همین تبلیغات نی نی سایت رو ببین من به شخصه تا حالا رو یه دونش هم کلیک نکردم ببینم چیه

واسه همین به تبلیغات این شکلی تا الان اعتقاد نداشتم

الان همین تبلیغات نی نی سایت رو ببین من به شخصه تا حالا رو یه دونش هم کلیک نکردم ببینم چیه واسه همی ...

نه سایتای تبلیغاتی که ما میذاریم تماما تبلیغ کالاست خودمون هم کالای مورد نظر رو سرچ میکنیم و شماره هاشونو برمیداریم و زنگ نیزنیم شما میتونی قیمتاتو از رقبا پایینتر بزنی تا کارت رونق بگیره