2777
2789
عنوان

یکی راجب سقط کمک کنه

95 بازدید | 15 پست

بچه 8ماه دارم فکر نمیکردم باردار شم تو شی هی اما شدم بخاطر هماتوم سقط شده نمیدونستم الان 25روز خونریزی دارم اما ندیدم بچه بیوفته یا درد شدیدی حس نکردم دکتر 3تا آمپول داد بیاد بیرون نمی‌فهمم الان خونریزی خیلی کم شدن یعنی هنوز بقایاش مونده تو رو خدا ی راهنمایی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اولشو یکم خیلی نفهمیدم چی نوشتی 🙁

برای اطمینان از سقط کامل باید سونو بشی فقط دکتر میتونه کمکت کنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ببخشید اولشو یکم خیلی نفهمیدم چی نوشتی 🙁 برای اطمینان از سقط کامل باید سونو بشی فقط دکتر میتونه کم ...

بچم 8 ماهشه شیر تو شیر حامله شدم نمیدونستم سقط شده اما ندیدم من تو خون ریزی بچه رو

من سقط کردم البته با ساکشن کلا هفت روز خونریزی داشتم چطوری ۲۵ روزه خونریزی داری؟؟ حتما برو دکتر

من نمیدونستم فکر کردم بعد زایمان این اولین پریودم بخاطر این طولانی نگو حاملم سقط شده

ساکشن چیه 

عزیزم شما حتما برو سونو مطمئن شو سقط شده بعد آمپول بزن چون ممکنه خونریزیت بخاطر هماتوم باشه و ...

هماتوم داشتم بچه سقط شده بقایاش مونده دکتر آمپول داد هماتوم چرا سقط کرده

بچم 8 ماهشه شیر تو شیر حامله شدم نمیدونستم سقط شده اما ندیدم من تو خون ریزی بچه رو

ورزش و فعالیت داری؟ سرخود چیزی نخوری یوقت. اولین فرصت برو سونو شی اگ چیزی مونده دارو بده وگرنه خدای نکرده عفونت میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡