2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با همه دوستام تو هر دوره ای که آشنا شدم در ارتباطم من تازه عقد کردم قرار جز جشن خانوادگی که گرفتیم یه باغ اجاره کنیم هم من هم همسرم همه دوستامون دعوت کردیم فقط  دوستام هی عکس میفرستن از لباس و مدل مو و...که این خوبه اینجوری کنیم و...😄😄😄

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

👍🏻ادم گاهی ب رفیق صمیمی نیاز داره 

به نظرم نه نداره 

رفیق الکیه ،چون نه خواهرته که همیشه کنارت باشه نه هیچی

پس مثل هر انسانی ممکنه راهش جدا شه و الویت صد درصد باید خودش باشه

چطور 

اینطور ک هررررکاری داشتن من میرفتم الان میفهمم چقدر سواستفاده کردن ک‌ حوصلم نمیکشه بگم و بگم شمام مث من از حماقتم حالتون بهم میخوره 🤦🏻‍♀️ بهرحال من رفتم سرکار و اینا هی کمرنگ شدن و سرد با چوووس تومن حقوق رفتم خوبه زیادم نبود خلاصه اخرسر بهونه جور کرد ک تو تولد بچمو با تاخیر تبریک گفتی 😕و چرتوپرت دیگ ب اون یکی گفته بود منم گفتم بخودم بگین پشته سرم غیبت نکنین بای و خطمو کلااا عوض کردم و مررررردن واسم فقط حیییفففف سادگیام حیییف خوبیام حیف ارزشایی ک بهشون دادم حیف ک دیر فهمیدم 🙃

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

هیچوقت دوست صمیمی نداشتم 

اما یه پسری بود از پنج سالگی که رفتم مهد باهاش دوست بودم تنها رفیقم بود همسایمونم بود تا دبیرستان حتی صمیمی بودیم دیگع بعدش بابام میگفت بزرگ شدی فاصله بگیرین اما هنوزم هست گه گداری پیام میدیم حال احوال میکنیم امیدوارم خوشبخت بشه 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
از وقتی که من ازدواج کردم رابطه مون سرد شد رفته رفته کات کردیم خیلی باهم خوب بودیم خیییییلی🥺 دل ...

منم همش از ازدواج من شروع شد اون میکفت دوستیمون کمرنگ میشه من با اطمینان میگفتم نه همیشه بیادش بودم حتی متاهل بودم رفت و امد داشتیم سال اول رفته رفته اون رفت دانشگاه و منو کنار گذاشت بهونه میاورد....... منم کات کردم دوستی ۱۷ ۱۸ ساله دوروغ چرا گاهی اوقات بهش فک میکنم🥺