2777
2789
عنوان

حلاله؟

222 بازدید | 25 پست

ی تولیدی کنار خونمونه لباساش مناسبه 

دوستم میاد این طرف شهر کنارخونه ما میخره و تو پیجش میذاره با ی سودی میفروشه  

منم چند بار دیدمش

ده میلیون اینا هر سری میخره 

بنظرتون حلاله؟؟ 

کسی حمله نکنه من نه دفاع میکنم ازش نه میکوبمش 

فقط برام جالبه میخام نظرتونو بدونم 

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرید فروش حلاله دیگه

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

وا 

خب مدلش همین طوریه دیگه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

پس مغازه دارا چیکار میکنن همه همینن دیگه از تولیدی یا عمده فروشی میخرن سود میکشن روش میفروشن البته باید دیگه اون وجدان خودشون باشه که دیگه سود زیاد نکشن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
وا  خب مدلش همین طوریه دیگه

خب چون این کلی فروشی نیست حالت تک فروشی داره 

برام سوال شد 

نوش جانش 

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

اظهار نظر در این مورد و تعیین قطعی حلال و حرام اون  رو باید از اهل آن یعنی پیش نماز محله یا دفتر مراجع سوال بکنین 

اینجا هرکی یه حرفی میزنه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
ینی چی میخره از تولیدی یه سود متعارف میکشه میفروشه ؟ مگه همه کاسبا همین کارو نمیکنن 🙄

این دور زمونه محاله کسی به سود متعارف راضی بشه

محاله

اصن وجود نداره دیگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری