2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی داغونه همیشه

559 بازدید | 18 پست

واقعا موندم چیکار کنم

از پس خودم بر نمیام

گاهی واین اواخر خیلی بیشتر،روانی شدم وخیلیییی زود عصبی میشم

توروخدا اگه راهشو بلدین کمکم کنید

فقط قرص اعصاب نگید!

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک اعصاب ندارید نیا اینجا مگه مجبوری

چ ربطی داره؟

مگه از حرف یکی ناراحت شدم که این حرفو زدم؟!

همیشه از خدا بترس،سعی کن امید بدی وناامیدنکنی،برا دل خودت زندگی کن وهرچی بلدی زور بزن که بعدا پشیمون نشی وتاسف نخوری ک چرا فلان کارو نکردم برا دلم
نمازشب

خیلی کاهل شدم

نمازای یومیه رو میخونم ولی دیر

از مستحباتم کلا موندم

چی بشه یه مراسم برم🥺

منم  اعصابم خورده باجاریم دعوا کردم ربط داره بیام اینجا بگم

اینجا چی باید بگم ،شما بگو اونو انجام بدم؟

ب نظرم شماها دارین میزان اعصاب خوردی،منو به آزمایش میکشین؟!😅

[QUOTE=319950707]خیلی کاهل شدم نمازای یومیه رو میخونم ولی دیر از مستحباتم کلا موندم چی بشه یه مراسم برم🥺[/QUOT 

مراسم زیاد مهم نیست .سر نماز یومیه هم هر طور شده بخون‌ .ولی نماز شب حالتو خوب می‌کنه دیگه احتیاج به قرص مرص پیدا نمیکنی به زور بخونش.شب وقت نکردی روز قضاشو بخون .حوصله ات نکشید فقط یه رکعت اخروبخون .بازم حوصله نکشید فقط نیم ساعت به اذان صبح بیدار شو تو تختت بشین هیچ کاری نکن خوب میشی

[QUOTE=319950707]خیلی کاهل شدم نمازای یومیه رو میخونم ولی دیر از مستحباتم کلا موندم چی بشه یه مراسم ...

اوهومممم😔میدونم همش برمیگرده ب دوریم از خدا وقروقاطی شدن با بنده هاش🥺ممنون گلی،برام دعاکن 🙏🙏🙏

اره حالا میخای چکار کنی 

😅💐

نمیدونم اثر داره یا نه اما میگم

یکی از دوستام تقریبا مثل این چیزایی که شما گفتین رو میگفت

بعد یه مدت گفت خواب سروقت و به اندازه همراه با ورزش (باشگاه) روحیه و حالم رو دگرگون کرده

الانم خیلی سرحال و پر انرژی شده به نظرم

نمیدونم اثر داره یا نه اما میگم یکی از دوستام تقریبا مثل این چیزایی که شما گفتین رو میگفت بعد یه م ...

آره باشگاه وورزش هم عالیه

منم چند وقت پیش انجام دادم،ولی چون حس میکنم افسرده م، حوصلشو ندارم،حتی ورزش تو خونه🥺

باید شروع کنم باز

خیلی کم آوردم واقعا،روز به روز پسرفت میکنم