2777
2789
ماه تولدم و اول اسمم میگی بنظرا اخر اخرش اشتیه یا طلاق

اشتیه

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
میره سربازی تا یک سال دیگه باردار میشی دختره دوست داره ولی بیشتر بهت وابسته شده

یعنی زیاد دوسم نداره یا هم دوسم داره هم بهم وابسته شده؟

چون من خودم خیلی بهش وابستم یعنی دوتامون برای هم جونمون رو میدیم🙂

راستی نگفتی بنظرت من چجور آدمیم

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام میشه بگید من کی ازدواج میکنم 

تا دوسال چهار ماه دیگه 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
عالی

امیدوادم نتیجه بگیری عزیزم

همکلاسیته یا فامیله یا همکارت؟

اخ دلم برا همه اینایی که گفتم تنگ شد🥲

من اینارو کسی بهم نگفت

خود واقعیم این بود

کاش دلش تنگ شه برگرده اگه خدا بخواد

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
۵۰ ۵۰

عزیزم میشه واسه منم بگی؟ برات ایت الکرسی میخونم ❤️❤️❤️❤️

حرفاشو حسشو باور کنم؟ اخر رابطه مون چی میشه؟

ماه تولدمونم میتونی بگی؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
یعنی زیاد دوسم نداره یا هم دوسم داره هم بهم وابسته شده؟ چون من خودم خیلی بهش وابستم یعنی دوتامون بر ...

گفتم دوست داره ولی بیشتر بهت وابسته 

گفتم دوست داره ولی بیشتر بهت وابسته 

دستت درد نکنه 💚💚💚

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم میشه منم بگی؟ در مورد رابطم با رضا علاقش چقدره؟چقدر منو میخواد وابسته بهم هس؟

من حس ششم نیستم عزیزم

داشتم راهکار به اسی میدادم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
عزیزم میشه واسه منم بگی؟ برات ایت الکرسی میخونم ❤️❤️❤️❤️ حرفاشو حسشو باور کنم؟ اخر رابطه مون چی میش ...

اره حرفاشو باور کن ولی نزار باز انجام بده

مرسی عزیزم 

۵۰ ۵۰

عزیزم میشه واسه منم بگی؟ برات ایت الکرسی میخونم ❤️❤️❤️❤️

حرفاشو حسشو باور کنم؟ اخر رابطه مون چی میشه؟

ماه تولدمونم میتونی بگی؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 
اخر رابطه مون چی ؟ به ازدواج میرسه؟؟ عزیزدلمی🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

اره یکی تو خونواده تو است که رازی به این ازدواج نمیشه

وای منم دقیقا همین حسو کردم ،تو عکسشون،گلم من وقتی رفتار دکترو دیوم نسبت به خودم‌اصلا واقعا جا خور ...

آخرشو نمیدونم ولی اون دختره نمیزاره از زندگیش بره بیرون 

اینو میشه بگید 😶 حس فرد دومی که مورد نظرم بهم چیه؟

عزیزم اگه اومدی میشه اینم بگی

حس علی همکار فعلیم بهم چیه؟؟

2790
2778
2791
2779
2792