2777
2789
دیشب یه سوال ازت پرسیدم،الان بپرسم جواب میدی؟

چشم حتما

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی برای خودم که نمیتونم حس کنم پس بخوام بگم : اگه من جواب بدم حس ششمی دیگه نمیاد تا به سوالاتم جو ...

من برعکس حس ششمم برا خودم خیلی قویه

ولی سر این سوالم که فکر کنم از همه حس ششمیا پرسیدم😂 همش پیگم نمیتونم قطعی بگم

چون شاید اون چیزی که دوست دارم میاد تو ذهنم و ساخته ذهنمه

پس به حسم دل نمیدم

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
عزیزم شما هم حست  بهم میگی سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟؟

برمیگرده ولی یکم طول میکشه

ولی حس میکنم احتمالش هست ۷۰ درصد اینا

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
برمیگرده ولی یکم طول میکشه ولی حس میکنم احتمالش هست ۷۰ درصد اینا

یعنی ۱۰۰ درصدی نیست برگشتش

یحتمله؟؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
من برعکس حس ششمم برا خودم خیلی قویه ولی سر این سوالم که فکر کنم از همه حس ششمیا پرسیدم😂 همش پیگم ن ...

من برعکس میگم نکنه چیزی که تو ذهنمه غلط باشه؟

کلا چیزای منفی به سرم میزنه؟

مثلا : چرا کسی که دوستش دارم امروز پیشم نیومد؟ : چون یه فرد جدید پیدا کرده باهاش رفتن خارج منو کامل فراموش کرده خیلی خوشحالن دو تا بچه هم دارن

عزییم به نظرت حسش به من قویه؟

بله حسش خوبه

عزیزم میشه جواب منم بدید زمان ازدواجم کی هست

امسال احتمالش زیاده

سال بعد هم احتمالش هست ولی کمتر

خلاصه بگم نزدیک 👍

از خونه موندن خوشت نمیاد دوس داری بری بیرون قدم زدن زیاد کار خونه انجام نمیدی قدت ۱۶۰ به والا واسه ...

سه سال☹زیاد نیست،،حتی اشنایی هم قبلش ونامزدی؟

گلم حستو به همسر ستبقم میگی دلش به برگشته

ولی ناامید راهارو بسته میدونه خودممم فراموشس نکردم

ولی خیلی دودلم،،دکتری که پیشش رفتم وتابلو بود

خوشش اومده،خودش شمارشو داد تو پیج کاریش یا ادمین

بود،،گفت واتساپ پیام بدم ولی من همونجا ادامه دادم

بعد ۱۰ شب به بعد بود سریع گفت به دکتر پیام دادم

کفت قرص قطع کرد بهتر شد،،جدا شده؟یادر حال جدا شدنه؟

خیلی ادم خوبی بود ،خودم وتیه اولین بار از کسی

خوشم اومده

ولی برای خودم که نمیتونم حس کنم پس بخوام بگم : اگه من جواب بدم حس ششمی دیگه نمیاد تا به سوالاتم جو ...

حس امیرحسین نسبت بهم چیه؟ 

تو بپرس من بهت جواب میدم 

کاربری دست دونفره
2790
2778
2791
2779
2792