میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هزیزم با اینکه فولی غلب نداری چون مایع دیده شده احتمالن قبل از رفتن به سونو آزاد شده بود اقدام کنین که انشالله مثبت میشی
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
هزیزم با اینکه فولی غلب نداری چون مایع دیده شده احتمالن قبل از رفتن به سونو آزاد شده بود اقدام کنین ...
مرسی عزیزم که جواب دادی اینو ۲۵ سیکلم انجام دادم
یعنی برام سواله که تنبلی تخمدان دارم یانه
مرسی عزیزم که جواب دادی اینو ۲۵ سیکلم انجام دادم یعنی برام سواله که تنبلی تخمدان دارم یانه
عزیزم اون pcoکه نماد تنبلی و پلی کیستیک هست رو واسه شما ننوشته نمیدونم دیگ ولی تو سونو ننوشته
بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩❤️👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻🍼👨🏻🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋