2777
2789
عنوان

عقد کردن😳😳😳

614 بازدید | 27 پست

پیش خونمون نمیدونم کی عقد کرده مداح آوردن براشون صلوات میفرسته و بادا بادا مبارک بادا میخونه🤔🤔 دعای قرآنی رو با لحن میخونه بقیه ام دستو سوت میزنن

بنظرم یه سریا خودشونو مسخره میکنن 🤔🤔

البته به اعتقاد کسی کاری ندارم🤔🤔سرمم تو زندگی خودمه 🙃اما واقعا یکسری از آدما رو درک نمیکنم 

آدم مذهبی میتونه مداح بیاره نکه بد باشه ولی تروخدا اگه کسی هست که مذهبی هست اینجا تو عروسی و جشناتون ب این مداحا بگید اهنگ رو نخونن بجاش همون مولودی هاشونو بخونن

اخه مداح اهنگ میخونه !!!!همونو که خواننده داره میخونه 

والا ادم میمونه چی بگه

🏖آبانی🦂🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن یکی رو دیدم میگف بخاطر اهنگ 25ساله عروسی نرفته بخدا توهین نیس عجیب بود برام

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
فک کن یکی رو دیدم میگف بخاطر اهنگ 25ساله عروسی نرفته بخدا توهین نیس عجیب بود برام

منم ی دونه خاله دارم همین افکار پوسیده رو داره عروسی بچهاشو زهرمار کرد براشون همیشه بچهاش میگن ولی بقیه خالهام خوبن همگی پایه ان

🏖آبانی🦂🧡
ولی خودمونیم همه چیزایی که گفتی انجام نمیدمو انجام دادی گلم 🤫😉

خب خیلی بده ادم دعا کمیل رو با لحن بخونه بقیه ام دستو سوت بزنن 

خودت فک کن 

🏖آبانی🦂🧡

واقعا دعا رو بخوان با لحن بخونن و بقیه دست و کل بکشن ضایع اس

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙