2777
2789
عنوان

ضربه به سر بچه...تو رو خدا بیاین

421 بازدید | 18 پست

بچم سه چهار روز پیش از پله ها بدجور افتاد و بالای پیشانیش سریع باد کرد و کبود شد الان میبینم همونطور برجسته و ورم کرده مونده و هیچ فرقی نکرده فقط کبودیش رفته ولی میگه خیلی درد میکنه یکهو دیدم زیر موهاش پنهان بود فکر کردم تا حالا خوب شده چکار کنم ممکنه خطرناک باشه؟؟دکتر لازمه؟؟کسی بوده مورد مشابه؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر خواهر من یه سری افتاد از بالا سرش محکم خورد به زمین. روز بعدش صورتش ورم کرد و این ورم هی اومد پایین و پایین تر. بعد از چند روز خوب شد .چون بهرحال داخل سر خونریزی میکنه این خونمردگی از بالای سر همش میاد پایین تر. اگر دوروز ازش گذشته احتمالا خطر رفع شده ولی بهتره ببری اورژانس بیمارستان. الان پسر خواهرم به اندازه یه سکه از وسط کله اش موهاش ریخته

نترس چیزی نیست دخترای من هر روز همدیگه هل میدن اینور اونور سرشون باد میکنه این یه نمونه 

آره اینم همینطوری دقیقا ولی سمت چپش ،مال دخترتون تازه اینطوری شده؟؟

نترس چیزی نیست دخترای من هر روز همدیگه هل میدن اینور اونور سرشون باد میکنه این یه نمونه 

مال بچم بعد ۳روز اینجوریه لحظه اول کبودم بود...دست میزنم میگه خیلی درد میکنه

یه هفته نیست دخترای من کار هرروزشونه تازه میرن از فریزر یخ برمیدارن میذارن رو سرشون

عزییییزم چقدم دوست داشتنیه...خدا حفظشون کنه برات ،مرسی از راهنماییت گلم خیلی نگران بودم