2777
2789
عنوان

فحش پسر سه سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 33 پست
دختر من یه پدرسگ غلیظ میگه خودش یاد گرفته نمیدونم از کجا

من کلی جلوش مراعات میکنم اصلا منو پدرش این حرفو ارو نمیزنیم مجبوریم بی تفاوت باشیم فقطط

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خیلی زشته.. پسره بیشعور بزرگ بوده که اینو گفته. ک و ن خر

فحششو میتونی به یه کلمه مثبت تغییر بدی مثلا وقتی گفت بگی منظورت کم رنگه و..اذیتش کنی خسته میشه نمیگه😄

البته بی توجهی بهتره.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عکس العمل اصلا نشون ندین و اصلا اون فحش رو تکرارنکنین. پسر من ۴ سالشه. هر چی بی محلی کردم فایده ندا ...

خب تکرار نکرد پسرتون دیگه؟؟ چرا روشتون خوب نبود؟ 

فحششو میتونی به یه کلمه مثبت تغییر بدی مثلا وقتی گفت بگی منظورت کم رنگه و..اذیتش کنی خسته میشه نمیگه ...

بهش میگم خونی شدی مامان.. میگم خونی شدم خونیم... ولی باز تکرار اون کلمه زشت. اره کلا باید بیتفاوتی باشم. 

واکنش خنثی موقعی که میگه حتی نگاهش هم نکنین تا دیگه تکرار نکنه  وقتی واکنش چه منفی چه مثبت نشو ...

د دقیقاااا ممنون👌

خب تکرار نکرد پسرتون دیگه؟؟ چرا روشتون خوب نبود؟ 

نه دیگه تکرار نمیکنه.

چون بهش دروغ گفتم 🤐

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

هیچی نگید.

بچه بودم ی فحش فوق العاده زشت زشت یاد گرفته بودم هرکسی میدیم میگفتم. مامانم میگه بابام خواست دستم بسوزونه، ولی مامانم صبوری کرده بعد از چندماه کم کم کمتر شد. خودم یادم اون دوران رو شاید 4 ساله هم نبودم.

میدونم گذشته از تاپیک اما امیدوارم بهش خرده نگیرید

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دیدین تا من پیام گذاشتم تاپیکش رو قفل کرد؟

اره جواب پست اخرمو نداد.. چقدم تاپیک در این مورد زده منکه قصدم کمک بود

این کاربر(فف188888) قبلا یه اکانت دیگه هم داشت...
فتیش پوشک دارن...
یه عالم تاپیک با همین محتوا مدتهاست میذارن
گاها خصوصی هم پیام میدن...
میخوام برم مهمونی میخوام برم مشهد بچم مشکل داره چه کنم و اینا...
اینا رو میگن تا در جواب بشنون که بچت رو پوشک کن و...
حس کردم دارین دلسوزانه باهاشون صحبت میکنین...خواستم بهتون بگم...مراقب باشین در جهت افکار مریضش صحبت نکنین...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اره جواب پست اخرمو نداد.. چقدم تاپیک در این مورد زده منکه قصدم کمک بود

بله متوجه شدم...برای همین بهتون گفتم...که بدونین اون کاربر یه مادر نگران نیست!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بله متوجه شدم...برای همین بهتون گفتم...که بدونین اون کاربر یه مادر نگران نیست!

عجب.. مردم خیلی ترسناک شدن. خدا بهش کمک کنه. 

من چی بگم که یه بار شوهرم یه چی گفت من خندیدم به شوخی بهش گفتم یعنی خاک بر سرت از اون روز شوهرم تا ح ...

چند سالشه پسر شما.. من خداروشکر کمترش کرده از وقتی که بی محلی میکنم یا چیزو که دوس داره بهش بگم نمیخرم و... کمتر میگه. و کم کم از سرش میوفتع