2777
2789
عنوان

شما اگر پادشاه بودین

295 بازدید | 24 پست

اگر پادشاه بودین و دستتون برای هر کاری باز بود چه کارا می کردین

البته به جز مسائلی که به کشور ربط داره

یعنی چیزای شخصی منظورمه

و یه سوال دیگه خوشمزه ترین غذا ها و خوراکی ها و .. به نظرتون چیه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقول اون جمله کلیشه‌ای

صدا مامانمو سرود ملی میکردم😁

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

چندتازن میگرفتم

البته نمیدونم پادشاه زنم زن میگیره یانه

ولی خودم روپادشاه مردتصورکردم

بعدسرهمه شون بجراولی میبریدم تادیگه زنی غلط نکنه بخاطرپول زن پادشاهی بشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

هرچی ثروت داشتم عادلانه بین مردم تقسیم میکردم وحق اینکه مرد چندزن بگیره رو ازرو زمین محو میکردم😅خیلی نامردیه واقعا،بهترین غذاهام پیتزا وقورمه سبزی و جوجه کباب😅

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

صلح و برابری جنسیتی رو میووردم 

و طرح شغل جدید برای قشر فقیر 

چندروزم اختصاص میدادم به جشن برای فقیرا 🚶🏾‍♀ 

خوشمزه ترین غذا هم از نظر من:

پاستا 

خوراک لوبیا

دلمه چغندر 

قرمه سبزی با قارچ 🚶🏾‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

از وقت شخصی ام می گذشتم و به امور مردم می پرداختم

دستور می دادم از کتاب های دربار به مردم بخشیده بشه

و حکیم های دربار آموزش هایی رو که به شاهزادگان می دادن به مردم عادی هم بدن

هر چند روز یک بار مردم رو به صرف یک وعده غذایی دعوت می کردم و به شخصه باهاشون گفت و گو می کردم.

با کمک خدا و تلاش تو ، زمان خیلی مسائل را تغییر خواهد داد💚
اجازه نمیدادم هیچ بچه ی بی سرپرستی طعم نداشتن پدر و مادر رو بچشه  همه رو به عنوان فرزند خونده ...

پس منم همون هفته اول کودتا می کردم حکومت رو ازت می گرفتم که مملکتو یه هفته ای فقیر نکنی