2821
2789
عنوان

آبگرمکن برقی

400 بازدید | 7 پست

سلام دوستان اومدیم توی ی خونه ابگرمکنش دیواریه  برقیه و هم به گاز وصله حالا نمیدونم دوکاره ست یا نه 

خطرناک هست بنظرتون میگن موقع حموم در بیارید برق نگیرتتون کسی میدونه راجبش اینم اضافه کنم ک ما زدیمش به برق و روشن نشد قرار شد با صاحبخونه تماس بگیریم 

مال ما برقی گازیه از گازی استفاده میکنیم دیروز کار نکرد خاموش شد از برقیش استفاده کردیم

اها ممنون ک جواب دادی برای ما هم همینطوره بعد گازیش چطوری روشن میشه اصلا سر در نمیاریم ازش پدرمم شهرستانن نمیتونه بیاد بنده خدا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مال ما برقی گازیه از گازی استفاده میکنیم دیروز کار نکرد خاموش شد از برقیش استفاده کردیم

بعد عزیزجان برقی استفاده کردید امروز مشکلی نداشتید الحمدالله؟ 

اها ممنون ک جواب دادی برای ما هم همینطوره بعد گازیش چطوری روشن میشه اصلا سر در نمیاریم ازش پدرمم شهر ...

یه پیچی روشه ۲تا عکس شعله داره همزمان باید بچرخونی سمت شعله و فشار بدی کبریت میزنی 

مثل بخاری

نه مشکلی نداشت

خداروشکر اخه من زدم تو نینی سایت همه نوشتن خطرناکه برق گرفتگی داره موقع حموم از برق درش بیارید 

من اولین باره همچین ابگرمکنی میبینم اصلا خوندم راجبش حالم بد شد گفتم نکنه برق بگیره ادمو بعدا موقع شست و شو

خداروشکر اخه من زدم تو نینی سایت همه نوشتن خطرناکه برق گرفتگی داره موقع حموم از برق درش بیارید  ...

نمیدونم والا اینم حرفیه

اما من یکساله خریدم بخاطر همین از برق گرفتگی نترسیدم گفتم چیز نو که نباید خراب باشه