2777
2789
عنوان

چرا کیش انقد فرق داره با کل ایران🥺

1793 بازدید | 44 پست

دلم برای همیشه پیش کیش جا موند و از وقتی اومدم تهران دپرسم😑😑

خیابونای خلوت عشقم میکنی رانندگی کنی توش ماشین ایرانی اصلا نمیبینی همه شاسی و ماشینای خوب سوارن وضعیت مالی شون همه خوب آرامش و امنیت بالا ساعت ۲ ۳ نصفه شب میبینی دخترا با موتور بیرونن کسی کاریشون نداره و مردمون خونگرم و مهربون و مهمون نواز 

✨🤍love me like you do

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عید کیش بودم انگار رفتی خارج لامصب از همه لحاظ عالی فقط تابستوناش میگن خیلی گرمه 

اره گرمه

وای انقد خوشم اومد دخترا دوتایی شبا سوار موتور‌میشدن اینور اونور میرفتن یا حتی خانوما موتور سوار میشدن بچه شون پشتشون میشست ماشینای همه شون خارجی بود بعد ما اینجا خودمونو میکشیم ی ماشین متوسط سوار شیم

✨🤍love me like you do
خوش ب حالشون ینی همشون پولدارن ما خو سفرشم نمیتونیم بریم

انقد دلم سوخت مردمش همه ماشین خارجی سوار بودن قیمتش خیلی ارزون‌تر میفته اونجا ما اینجا خودمونو میکشیم ی ماشین معمولی سوار شیم 

✨🤍love me like you do
اره گرمه وای انقد خوشم اومد دخترا دوتایی شبا سوار موتور‌میشدن اینور اونور میرفتن یا حتی خانوما موتو ...

اره دقیقا 

اون ماشینا اونجا قیمتاشون مناسبه 

فوق العاده ارامش و امنیت هست 

اونجا باید پایتخت میشد والا نه تهران خراب شده همش دود و دم و دزدی و اعصاب خوردیه

منم از عید دلم مونده اونجا ایکاش یه شغلی داشتم خودم و همسرم برای همیشه میرفتیم اونجا