2777
2789
عنوان

کیاوزارت بهداشت دکتری قبول شدن؟

211 بازدید | 21 پست

رتبتون چندشده؟ 

من یع حس ناامیدی ازدیروز دارم..قبول شدم ولی رتبم درسهمیه ۱۶ شدم و درکل ۲۰ شدم..

دست دلم ب کاری نمیره...

حس میکنم رتبم خوب نشده..

چرا مگه قبول نشدی؟همین مهمه دختر،بعدم خیلیییی به خدا توکل کن همش از اون بخواه راه آرزوهاتو به خیر تام پیش روت بزاره،الهی که هممون خیر ببینیم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی خواهر ما ارشدم قبول نشدیم خوش بحالت

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

چرا مگه قبول نشدی؟همین مهمه دختر،بعدم خیلیییی به خدا توکل کن همش از اون بخواه راه آرزوهاتو به خیر تا ...

بله خداروشکر قبول شدم عزیزم خوشهالم ازطرفی نگران...رشته مارو نهایت ۲۳ نفر برمیدارن...وچندنفر آخرو آزاد برمیدارن ..میترسم آزاد بیوفتم....پولشو ندارم☹🙁خداکنه روزانه بیارم..اصلا نمیدونم با۱۶ ارزیابی میکنن یا ۲۰...

بله خداروشکر قبول شدم عزیزم خوشهالم ازطرفی نگران...رشته مارو نهایت ۲۳ نفر برمیدارن...وچندنفر آخرو آز ...

نگران نباس نتیجه خوبی گرفتی به نظرم 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
نگران نباس نتیجه خوبی گرفتی به نظرم 

توخونه همه خوشهالن من ماتم گرفتم😶 اینطوری فکر میکنبن واقعا؟ دیروز مشاورم گفت ازت شاکی ام باتلاشی ک داشتی انتظار رتبه تک وحتی یک روازت داشتم..دارم تک رقمی هارو دنبال میکنم حس میکنم رتبم پرت اومده

ب آرزوت برسی عزیزم الان دلهره دارم نتیجه قطعی نمیدونم چی میشه ک

قربانت نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخون

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️