2777
2789

رفیق بازی مث اینکه از خواب بیدارشه بره تا اخر شب بیاد 

شما های که اینطوره شوهرتون و بچه کوچیک دارین چیکار میکنید؟؟؟ بچه به محبت پدرهم نیاز داره اخه 

ولی وقتی نیس چیکار میکنید 😢 

لطفا حرف جدا از سوالم نزنید 

میگم موقع رفتن بچتم بردار باخودت ببر

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب که اومد خونه میگم برو پیش همون رفیقات اونا ارجح ترن

من دیگه از بس بهش گفتم واقعا خسته شدم اصلا حالیش نمیشه دو روز خوبه باز میره سر خونه اول خسته شدم از دعوا و قخر 😔 بچم هنوز نیومده نگرانم

من دیگه از بس بهش گفتم واقعا خسته شدم اصلا حالیش نمیشه دو روز خوبه باز میره سر خونه اول خسته شدم از ...

شاید بعد بچه خوب شد 

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!

سر کار نمیره که صب تاشب بارفیقاشه؟