2777
2789
عنوان

اگر مهمون بخواد بیاد براتون

147 بازدید | 15 پست

بعد همسرتون خونه نباشه، شما بهشون بگید همسرم خونه نیست.

بگن اشکال نداره به هر حال ما میخوایم بیایم، چی میگین؟

ما تازه اومده بودیم خونه ی خودمون و زایمان هم کرده بودم. دوست خانوادگی پدر و مادرم که قبلاً صمیمی بودیم گفتن می‌خوایم بیایم خونتون برای چشم روشنی. همسرت هم نباشه اشکال نداره. چون قرار بود هروقت اونا خواستن بیان خونه ی ما، پدر و مادرم هم بیان و من تنها نباشم.

من احساس میکنم اگر همسرم نباشه و مهمون اینطوری بیاد، شأنش حفظ نمیشه چون بود و نبودش براشون مهم نبوده و خواستن فقط رفع تکلیف کنن.

این قضیه گذشته فقط می‌خوام بدونم نظر شما چیه؟

مشکلی ندارم بیان

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیان بهتره نمیشه که ردشون کرد .. همسرتون هم خودش مخالف رد مهمونه احتمال زیاد .. 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

همینقدر که اومدن خیلی خوبه من باشم یه نفرم ندارم که بیان دیدنم

عزیزم ♥️

شهر غریبی؟

خیلی از مهمونای منم به خاطر پدر و مادرم میان

بقیه هم به خاطر همسرم

متاسفانه خودم هیچ دوستی ندارم، فقط تلفنی و راه دور

خب بیان بهتره نمیشه که ردشون کرد .. همسرتون هم خودش مخالف رد مهمونه احتمال زیاد ..  

آره خوب. همسرم خیلی مهمون دوستِ

منم نمی‌خواستم کامل رد کنم. گفتم اگر یه روزی بیان که باشه، بهتره. گفتم شاید تو دلش ناراحت بشه همسرم. چون این مسائل رو به روش نمیاره هیچوقت 

آره همسرم خوب خیلی مهمون دوستِ منم نمی‌خواستم کامل رد کنم. گفتم اگر یه روزی بیان که باشه، بهتره. گف ...

نه ناراحت نمیشه بهش اطلاع میدادید و میگفتید دوست داشتم وقتی تو هستی بیان ولی نمیشه مهمون رو رد کرد همین کافیه خودش درک میکنه و حساس نیست

بعد خب طرف اونروز تونسته بیاد اگر شما ردشون میکردید ناراحت میشدن فکر میکردن نمیخواید بیان خونتون 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !