2777
2789

میگن کلی شاکی خصوصی داره واس همون قضیه حرم سرا که راه انداخته بود 

فقط یه چیزی موندم اینایی که رفتن شکایت کردن با چه رویی شکایت کردن مگه اسلحه گذاشته بود زیر گلوتون ،خب خودتون رفته بودین دیگه😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا مشکل روانی داره...ولی اهنگاییش که فحش نداره رو دوست دارم صداش خوبه بقیه چیزاش داغون

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)
اینا هیچ کدومش تایید نشده ،حواشیه

حتما ی چیزی بوده ک حاشیه دنبالشع

سحر چی هزار بار فیلم گرفت حتی گفت ازش شکایت میکنه 

شنیده بودم چن سال پیش گفتت بود فقط دختر 14ساله میخواد!!! 

حتما ی چیزی هست ک حاشیه میندازن اهنگاشو چی 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
نیست؟؟  ب هزار تا دختر نووجون 14پونزده ساله تج.... وز کرد  هزار تا حرف بیخود میزنه  ...

خودش گفت که من نکردم!حتی گفت که اونا میان خونم من نمیرم

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
تقصیری نداری تو مغزت پر شده شده از چرت و پرت های تتلو. آهنگ هاش با گل تاثیر بدی گزاشته روت. 

من فقط اینو میدونم تو که ازش بدت میاد چرا میای تو تاپیکی که اسمش اومده ؟؟؟

گل رو بابات تاثیر گذاشت که تو به وجود اومدی ،توهین نکن تا توهین نشنوی

خودش گفت که من نکردم!حتی گفت که اونا میان خونم من نمیرم

چرت میگه 

حرف... ـ ب مادرشم زده بود 

بی غیرت 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
تقصیری نداری تو مغزت پر شده شده از چرت و پرت های تتلو. آهنگ هاش با گل تاثیر بدی گزاشته روت. 

دمت گرم 😂