2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا. بدبخت طرفداراش ی عده آدم شیشه ای و گل باز

واقعا 

من یکدونه آهنگشو ندارم فقط بغلم کنه الان میرم اونم پاک میکنم😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
امکان نداره همچین اتفاقی بیوفته در بهترین حالت چند سال زندانه

عههه من شمارو میشناسم هنوزم راجع به پر درآمد ترین شغل تاپیک می زنید؟؟؟😂😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نه من کلا اهنگاش دوست دارم اما آهنگ های این یک ماه اخیرش نه 

از وقتی که تو آهنگاش زیادی فحش میده گوش نمیدم آهنگای یکی دو سال اخیرو که اصلا نشنیدم ولی قدیمیاشو دوست دارم ، شخصستشو دوست ندارم واقعیتش بیشتر از اینکه ازش بدم بیاد دلم براش میسوزه

باهات چیکار کرده اونوقت که فهمیدی پسته؟

کسی که به ناموس تمان هموطناش و به مادر خودش توهین میکنه مشخصه چیه

اگه راجب شغل تاپیک میزنم دنبال شغل نیستم صرفا قصدم کمک کردن و ایده دادنه
پاش برسه ایران فکر کنم بازداشتش کنن مثل میلادحاتمی چون تتلو هم سایت اینا داشت...

من دلم به زنش میسوزه ..

مادرشوهرش یه زجری میده بهش ها

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
باهات چیکار کرده اونوقت که فهمیدی پسته؟

نیست؟؟ 

ب هزار تا دختر نووجون 14پونزده ساله تج.... وز کرد 

هزار تا حرف بیخود میزنه 

جدیدا سحرم کتک زده بود بیرون کرده بود 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
از وقتی که تو آهنگاش زیادی فحش میده گوش نمیدم آهنگای یکی دو سال اخیرو که اصلا نشنیدم ولی قدیمیاشو دو ...

منم دلم براش میسوزه ولی دروغ چرا من اهنگاشم با فش بدون فحش دوست دارم فقط اگه کمتر فحش میداد خیلی عالی بود فلا که دیگه فکر نکنم آهنگی باشه