من میخوام اسپری خامه بگیرم برای روکش کیک و اینا نمیخوام واسه تزئین فوری دسر و اینا قبل سرو میخوام طعمش چجوریه؟
عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...
خوبه فقط یه چند دقیقه قبل از سرو بکش رو کیک چون قوام انچنانی نداره اگه زود بزنی ممکنه شره کنه پودر ...
اخه زمان میبره تا فرم بگیره من یه چیز فوری میخوام
عزیزانی که میخوان کنکور بدن تاپیک آخرم رو یه نگاهی بندازن :)))از همه عزیزانی که در تاپیک هام پست میزارن و کمکم میکنن تشکر میکنم شاید نتونم دونه دونه جواب بدم و تشکر کنم...
نه زمان انچنانی نمیخواد با یه همزن سریع اماده میشه قوامش هم خوبه
مرسی گلم فقط چندتا سوال دارم
شما اگه خودت درست کردی نسبت موادش چجوریه؟ و اینکه اگه اضافه اومد میتونم برای استفاده مجدد بزارم تو فریزر؟
ببخشید انلاین نبودم من پاکتای کوچیک میخرم واسه همون یه دونه کیک کافیه اضاف نمیاد روی خود پاکتش نوش ...
اختیار دارید
خیلی ممنون مهربونم