2777
2789

بزار فک کنم

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هست خیلی طولانیه فقط بگم جوابشو پس دادن همون چیزی که مسخره ام کردن سرخودشون اومد

من به شدت معتقدم که حق الناس رو ادما تو همین دنیا پس میدن

دیر و زود داره سوخت و سوز نه

مهمترینشو

نزدیک ترینش رو میگم وگرنه خیلی زیادن 

مدرسه ک میرفتم فکرکنم سال دوم دبیرستان بودم 

بچه های کلاس گوشی اورده بودن یکی رفته بود لو دادع بود گوشی هارو گرفتن ازشون 

از فرداش کل 21نفر کلاس به من بی محلی میکردن صندلیم رو اورده بودن جلو که ازشون دور باشم 

حتی  اونکی ک گوشی نیاورده بود و ازش چیزی نگرفته بودن هم بهم بی محلی میداد تا یک هفته اوضاع اینطوری بود حتی معلم هاپون هم فهمیده بودن 

ولی کار من نبود گریه میکردم قسم میخوردم که کار من نیست ولی باور نکردن 😭😭😭🥲دیگ از درس و مدرسه حالم بهم میخورد صبحا با گریه میرفتم مدرسه (تو کل ۱۲سال تحصیلم هیچ وقت با خیر شر کسی کاری نداشتم ک بخوام کسی رو لو بدن یا ......)

🥰😇

اره عمم وقتی پدرم فوت شدم من جیگرم سوخت اما حفظ ظاهر میکردم... وقتی بعداز چهلم امد برای مامانم و داداشتم لباس اورد که عوض کنن گفت فلانی لباس سیاه نپوشید... میدونید منظورش لباس تو خونه بود من پدرمو خیلی دوسش داشتم از عمق وجودم سر مزارش همش لباس سیاه تنم بود درصورتی که از لباس سیاه متنفر بود بابام. اونوقت خواهرش این حرفو راجب من زدم منم سپردمش به خدا.. وقتی ازدواج کردم دعوتشو قبول نکردم اصلا جواب تلفنشو ندادم سپردمش بخدا. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

کی تو رو می‌گرفت؟      مادر شوهرم 

یکبار عقد کرده بودم بهم خورده بود امار  خودشون اومدن خاستگاری اونم چند بار تا جواب مثبت بدم به پسرشون 

کلا خل و نفهمه چند وقت یبار یه چرتی میگه 

دل شکستن و هنر میدونه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد