2777
2789
عنوان

شوهرم عجیبه، یعنی چیکار کنم؟

206 بازدید | 6 پست

نمیدونم چقدر حقوق میگیره؟ تا میام یکم راحت تر باشم توی خرج، یهو ی رفتاری میکنه که من میمونم نکنه من خرج کنم بعد برا ضروریات کم بیاد؟ از اون طرف اصلا براش مهم نیست وضع خونه زندگی، بهش میگم دیوارا گچش ریخته بچه‌ها خط خطی کردن یکم اینا رو درست کن ی رنگ بگیر، اصلا من خودم میزنم. فقط تایید میکنه ولی اجرا؟ نه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه بعد چندتا بچه باید درامد و جزئیاتشو بدونی مستقیم بپرس و اعتراض کن

مستقیم پرسیدم، میگه مثلا هر چقد هست ۲/۳، میره برا قسط و وام و اجاره، ۱/۳ هم برای خرجی روزمره که تازه سر به سر هم میشه و ته ماه هیچیش نمیمونه. از طرفی معمولا ی سری اقلام رو بابام از مغازش میده، همینطوری هم میده پول نمیگیره. اگه من بخوام اونا رو نگیریم، نمیدونم از کجا باید هزینه اونا رو خودمون تامین کنیم

شغلش چیه

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!