2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

1015 بازدید | 67 پست

شوهرم تصمیم داره بالای خونه پدرشون برامون خونه درست کنه اوایل خیلی مخالف بودم اما حالا کم کم داره راضیم میکنه 🤕مامانشم خیلی میخاد ما بریم همونجا شماهایی که تجربه داشتین خیلی سخته زندگی با خانواده شوهر؟؟؟اونم با مادرشوهر با سیااااست🤨😵‍💫و زرنگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منبع خودش مشکلی ندارم ولی با دختراش که راه به راه میان خونش و بچه هاشون میفرستن بالا و بسیار بچه های بی تربیت و وحشی دارند مشکل دارم ، بچه سه ساله من میگه بیا کونم بخور و بچه منو می‌زنند و اگر گریه کنه مسخره اش می‌کنند 

ادم با خانواده خودشم بعضی اوقات نمیسازه حتی با شوهر که شریک زندگیته هم بعضی اوقات دعوا پیش میاد بنظرت اونا همش با تو خوبن؟دعوا پیش نمیاد؟دخالت نمیکنن؟؟

حقو ولش ادب فداش
ادم با خانواده خودشم بعضی اوقات نمیسازه حتی با شوهر که شریک زندگیته هم بعضی اوقات دعوا پیش میاد بنظر ...

چرا همه اینارو به شوهرم گفتم میگه ما درمون جداست و فلان

هر جا بخوای بری میفهمن؛ توقعاتشون میره بالا ؛ مخصوصا اگه کرایه ندین؛

تو تربیت بچه دخالت می‌کنند.

و خیلی چیزایه دیگه؛....................

باید خیلی سیاست داشته باشی تا بتونی باهاشون زندگی کنی.

این تجربه ها رو کسی داره بهت میگه که ۱۸ ساله زندگی کرده با خانواده ی شوهر.

بازم صلاح خودتون رو بهتر میدونید.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

اگه از مستاحری خسته ای و صاحبخونه میشی برو

ولی سعی کن حریمی واسه زندگیت قائل شی ازهمون اول 

رفت و آمد خودت کمترباشه.شوهرت مهم نیس هردقیقه بره اونجا.انشاالله هرچی خیره برات رقم بخوره

اگه از مستاحری خسته ای و صاحبخونه میشی برو ولی سعی کن حریمی واسه زندگیت قائل شی ازهمون اول  ر ...

مستاجر نیستم دو ساله ازدواج کردیم فعلا خونه مامانمم متاسفانه اقای شوهر از مستاجری متنفره