2777
2789
عنوان

تتلو رو تحویل پلیس ایران دادند✌😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 26404 بازدید | 262 پست
نه عزیزم توخیلی از موارد بلده که الان کسی جرات نمیکنه نگا چپ بش بندازه فقط مردم خودش ،تتلو گف اگه .. ...

ایران یه عالمه استعداد و از ریشه نابود کرد 

بعد منتظره یکی کار بد بکنه سریع دستگیرش کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره به قدرت امنیتی ایران ایمان دارم...به مسیح علی...نژاد هم گفتن قائم شو شاید امریکا پول کم بیار جای ...

کم کم همشونو میگیرن یه مشت احمق که زدن مردم نازنینمونو بدبخت کردن

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
طرفداراش مثل خودش هستن ترسو هستند ... میگفتن تو ...ماج هم طرفدار داره هیچ کس حتی واسش استوری هم نزد ...

تتلو رو با توماج مقایسه میکنی؟؟؟ 

همه چیز بی نقص عالی و کامل است، من به نیرویی که فراتر از من است ایمان دارم❤
فکر میکردم تو سایت کلی طرفدار داره... انگار طرفداراش از مدرسه هنوز نیومدن 🤣🤣🤣🤣

اینکه طرفدار آهنگاش باشی با اینکه طرفدار خودش باشی فرق داره. 

الان مادره 40 ساله من آهنگاشو گوش میده، یعنی بچه مدرسه ایه؟ 😐

فکر میکردم تو سایت کلی طرفدار داره... انگار طرفداراش از مدرسه هنوز نیومدن 🤣🤣🤣🤣

دقیقا منتظر حمله بودم 

خبری نیست ختخخخ

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ایران یه عالمه استعداد و از ریشه نابود کرد  بعد منتظره یکی کار بد بکنه سریع دستگیرش کنه

باشه عزیزم تودرست میگی 

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    

روانی صفت هستش تعجب بودم سحر خوله باهش ازدواج کرد بچدارشد سقط کرد فیلم عکس برهنه شون تو شبکه مجازی بود واقعیت داشت یا ساختگی بود....

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
فقط میتونم بگم حیف این صدا ک خدا داد ب این

این صدا با متنایی ک میخونه قشنگه 

اهنگاش کلمه به کلمه حقیقت تلخه 

البته اگه فوشاشو سانسور بگیریم

همه چیز بی نقص عالی و کامل است، من به نیرویی که فراتر از من است ایمان دارم❤
تتلو ادم فوق العاده بی ادبی بود حتی به مامانش هم احترام نمیگذاشت و فحشش میداد  نسل این عقب مون ...

دقیقا این خودش به تنهایی خیلی رونوجوونا تاثیر بد گذاشت خدا ازش نگذره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

کار به بچه دار شدن و سقط و برهنگی نکشید 

اعه خب باشه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞