2777
2789

سلام خانما کسی بوده که رژیم گرفته باشه همون شده باشه

من چندماه خودمو و شوهرم طبق رژیم پیش میریم

موقع اقدامم باید برم دکتر برای تعین تخمک گذاری میشه دعا کنین اگه به صلاحمه همون بشه🥺

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله منم رژیم گرفتم البته سفت و  سخت نه، تا ببینم چی میشه  فلا ان تی ک رفتم گفت ۶۰درصد ...

ان شاالله منم سفت و سخت نیست پسر میخاین؟دکتر نرفتین برای تعیین تخمک گذاری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله منم سفت و سخت نیست پسر میخاین؟دکتر نرفتین برای تعیین تخمک گذاری؟

اره پسر،ن کیت گرفتم،،ولی علایمم تقریبا الان ب پسر میخوره مخصوصا تهوع هم ندارم و حسم میگه پسره تا ببینم چی میشه ،تا انومالی دق میکنم😂دعا کن برام

ی تازه مامان💗

اره پسر،ن کیت گرفتم،،ولی علایمم تقریبا الان ب پسر میخوره مخصوصا تهوع هم ندارم و حسم میگه پسره تا ببی ...

ان شاالله همونی که میخای و‌به صلاحته همون بشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رژیم دختر داشتم سردی جات میخوردم بلافاصله بعد پریود رابطه داشتم ولی نشد

گاهی سرنوشت ادم تغیر نمیکنه منم سپردم به خدا بازم گفتم حالا انجام بدم 

ان شاالله سالم و صالح باشه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گاهی سرنوشت ادم تغیر نمیکنه منم سپردم به خدا بازم گفتم حالا انجام بدم  ان شاالله سالم و صالح ب ...

واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه مرسی عزیزم انشالله خدا بهت ی پسر سالم و صالح بده🌹

مامی پسراام💙🩵

واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه مرسی عزیزم انشالله خدا بهت ی پسر سالم و صالح بده🌹

مرسی عزیزم ان شاالله

شماهم یه دختر خوشگل بیاری😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40