2777
2789

ابجی کوچیکم نمونه هست امروز کارنامه گرفته یه درس همه ی نمره هاش بیست بوده معلم نوزده داده و یک دانش اموز هم بوده که همه رو از این پاین تر گرفت بهش 20 دادن حالا داره زار زار گریه میکنه بهش قول داده بودیم اگه نفر اول بشه براس لپ تاب میخریم

جانم فدای رهبرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شما نباید این قول رو میدادید چرا الکی بچه رو میندازید توی رقابت

اخه خواهر من اون دختر رو میشناسم ریاضی رو 16 گرفته بهش بیست دادن این درس رو 20 گرفته بهش 19 دادن  

جانم فدای رهبرم 
 با کدوم پول اخه 

پولش و درس خوندنش اصلا مهم نیست، مهم قولیه که بهش دادین، وگرنه نه معلمای اینجا و نه سیستم آموزشی اینجا بدرد بخور نیست، فقط خارج

مرد باید در کشاکش دهر، سنگ زیرین آسیا باشد 
اخه خواهر من اون دختر رو میشناسم ریاضی رو 16 گرفته بهش بیست دادن این درس رو 20 گرفته بهش 19 دادن&nbs ...

خوب همین دیگه تفکرتون اشتباهه

چه کار به اون دختره داری آخه....

اگه هم واقعا اعتراضی داره باید بره به معلمش بگه. آخه از کجا میدونی چند بوده چند دادن؟

اخه خواهر من اون دختر رو میشناسم ریاضی رو 16 گرفته بهش بیست دادن این درس رو 20 گرفته بهش 19 دادن&nbs ...

ای کاش بابمم میفهمید  البته حتی ما لپ تاب هم بگیریم اروم نمیشه بچه هر شب تا 1 درس میخوند 

جانم فدای رهبرم 
خوب همین دیگه تفکرتون اشتباهه چه کار به اون دختره داری آخه.... اگه هم واقعا اعتراضی داره باید بره ...

معلمشون نمره هارو بلند میگه و نمره های زیرا 18 هم کانال  مدرسه میندازن

جانم فدای رهبرم 

کلاس چنده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
معلمشون نمره هارو بلند میگه و نمره های زیرا 18 هم کانال  مدرسه میندازن

خوب باید بره بپرسه

یه جوری که معلمه هم جبهه نگیره

یا حداقل اون 20 خودشو بپرسه

ولی چقدر کارشون داغونه که نمره های پایینو اعلام میکنن تو کانال