2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12507145/نورِ-مِشکات-تاپیک-جامع-تَدبر-و-تفکر-در-قرآن?postId=319131208

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز از اونجایی که شما دوباره منو ریپلای زدین.. وقتی حرف از تحریف کتاب میزنم یعنی شک دارم ب مط ...

هنوز از لحاظ تجربه و سن کوچک تر از ان هستی که بشه با شما صحبت کرد. 

در کتاب خدا نقص و عوجی

وجود نداره.. 

برنامه ی کامل،  کتاب گویا،  برای همه ی ادوارهست. 

سرنوشت بعد از مرگ ما که ممکنه خیلی زود فرا برسه،به شدت مهم هست. در کنار خواسته ها و اوقات دنیوی تون یک تایم هم برای شناخت خودتون و به تبع اون پروردگارتون کنار بگزارید... 

فردا خدا از شما نخواهد پرسید 

نفر چندم کنکور شدید 

اما از کتابش و ایمان شما به ان 

قطع سوال خواهد کرد! 

تفکر راه نجات بشر. 

اول کتاب آسمانی را با ترجمه بخونید 

سوال تون سرچ کنید 

بعد اگر قانع نشدید 

میتونید نظر بدید  

نه نخوانده!!!!!! 

و تنها به چند ایه اکتفا کرده!!!!!! 

موید باشید. 

به سلامت. 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

@این_منمم  

سلام علیکم 

قبلاً توضیح دادم
اگر کسی قصد داشته باشه متوجه بشه، میشه ،در خانه اگر کس است ،یک حرف بس است .

معنای هل لی من توبه ؟؟؟
چیه ؟؟
یعنی آیا توبه من قبول میشه ؟
سوال کرده از امام .
نگفته که امام حسین  من به درگاه شما توبه میکنم .
گفته آیا توبه من قبول میشه ؟؟؟؟؟؟

دوم مگر کسی که گناهی می‌کنه ،نباید مفاسدش رو اصلاح کنه به قول آیه قرآن ..
که خدا فرموده بعد توبه مفاسد رو اصلاح کنید ..
آن زمان جناب حُر تیغ به روی امام زمان عصر خودش کشیده نباید از امامش از کسی که به او ظلم کرده حلالیت و بخشش بگیره ؟!!!!!

خود شما این طور نیستید ؟
تا حالا از کسی عذر و بخشش نخواستید؟؟!

الان واقعاااا جای ابهامی نداره
نمی‌دونم چرا انقد بعضی کج فهم هستند؟!
واقعاا نمی‌دونم
متوجه واقعاا نمیشند‌
یا لجاجت میکنند ؟!

@این_منمم     سلام علیکم  قبلاً توضیح دادم اگر کسی قصد داشته باشه متوجه بشه، می ...

سلام عزیز حالا چرا اینها و به من میگید مگه من چی گفتم😐

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼