2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جز هزینه چیزی نداره برات 

خواهرم این راهو رفت فقط الکی پول خرج کرد

من جات باشم همین الان خسارتی که همسرت وارد کرده رو تمام و کمال براشون کارت به کارت کن بچت هم ببر یه مهد دیگه 

جز این هر راهی بری علاوه بر خسارت کلی پول دیگه به عناوین مختلف میگیرن ازت

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

عزیزم جز هزینه چیزی نداره برات  خواهرم این راهو رفت فقط الکی پول خرج کرد من جات باشم همین الا ...

دیروز رفتم کلانتری مردک بیشعور میگه بچه تو مگه چیه مهم دولت ووسیله دولته

بچه رو ماشین و موتور میزنه دیگه😐

🥰🥰🥰

دیروز رفتم کلانتری مردک بیشعور میگه بچه تو مگه چیه مهم دولت ووسیله دولته بچه رو ماشین و موتور میزنه ...

خب حرف شما هم درسته اما قبول كن همسرت بايد كنترل ميكرد خودشو و به وسيله آسيب نميزد

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

خب حرف شما هم درسته اما قبول كن همسرت بايد كنترل ميكرد خودشو و به وسيله آسيب نميزد

بابا اسیب نزده حتی فاکتور هم نداره فقط یه لیوان شکسته یه ماگ منظورمه😐تو دوربینشون هم هست اما دولت وپلیس همه طرفشونو نگه میدارن افسره صورت جلسه نکرد گفت حق با کارمند دولتیه بچه تو مگه چیه مقابل وسیله های دولتی 😐

🥰🥰🥰

عزیزم جز هزینه چیزی نداره برات  خواهرم این راهو رفت فقط الکی پول خرج کرد من جات باشم همین الا ...

سلام عزیزم خواهرتون برا چی شکایت کرده بود من مستقیم رفتم حراست پدرشونو دراوردم مهد هم نامه پلمپشو گرفتم یه قرون خسارتم ندادم 

تازه مدیر تو هیچ مرکز اموزشی نیتونه کار کنه زنیکه گوهی

تازه دلم خنک نشده بازم دارم براش

خواهرتون بره حراست پدرشو دربیارن

🥰🥰🥰