2777
2789
عنوان

کسی هست ماکولای چشمش درگیر باشه

645 بازدید | 11 پست

لطفا اگر کسی هست بهم بگه دیدش به چه صورت هست ؟ زندگی عادی داره ؟مدرسه عادی رفته ؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

عزیزم ...... میشه بگی زندگیت چطوره ؟ محدودیتات چیا هست ؟

چقدر درگیره چشمات .....

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
من  آره مدرسه عادی میرم

خواهش میکنم جوابم رو بدید ‌. پاسختون برام خیلی مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۸ سالمه  زندگیم خوبه عادیه فقط دید مرکزیم ضعیفه

خداروشکر عزیزم . 

میشه بدونم دید مرکزی یعنی به صورت هست مشکلتون ؟ 

دوستام در مورد ماکولای چشم اگر کسی اطلاعاتی داره یه تاپیک آخرم سری بزنه . لطف میکنه ممنون میشم

خواهش میکنم جوابم رو بدید ‌. پاسختون برام خیلی مهمه

سلام، من امروز متوجه شدم ماکولا دارم یعنی دکتر گفت ،  میشه اینک گروه چشمی تو ایتا رو بهم بدین ممنون میشم

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

درخواست دوستی بدید . لینک گروه رو بذارم . یه تعداد لینک هست . مطالعه کنید