2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست نداشته 

اگه داشت هرگز حرف از اذیت نمی‌زد 

بعدش اذیت تا اذیت فرق داره 

دوست دختر منم اذیتم میکرد همش میگفت دوست دارم اذیتت کنم

اما اذیتی که باعث بشه حس کنی دوست نداره واقعا دوست نداره

هیچ وقت نمیبخشمش هیچ وقت من واقعا دوستش داشتم اما اون واسم‌دروغ گفت و از تخصصم سو استفاده کرد.

احتمالا شرط گذاشته بودن تو رو دست بندازن گفته باهوشی گول نمیخوری

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
احتمالا شرط گذاشته بودن تو رو دست بندازن گفته باهوشی گول نمیخوری

نه پیام سبزارو من دادم بهش میگم نظرتون چیه خوب نوشتم یا نه اخه متاهله بعد همش میکه دوست دارم فلان خانومش هم منو میدونه میکفت هرشب آهنگ اسمتو میزاره گوش میده

نه پیام سبزارو من دادم بهش میگم نظرتون چیه خوب نوشتم یا نه اخه متاهله بعد همش میکه دوست دارم فلان خا ...

چرا دوتا متاهل باید اینجور باشن؟متوجه نشدم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ینی از حرفاش متوجه شدین دوسم نداره  

آره 

دوست نداره 

بخدا دوست دخترم قیافه چندانی هم نداشت اصلا جلسه حضوری خوشم نیومد از صورتش اما من بخاطر اینکه میگفتم اخلاقش خوبه کنار میومدم 

بهش محبت میکردم از چشاش تعریف میکردم از موهاش 

میگفتم اینم انسانه نیاز به عشق داره 

واقعا هم میخواستم باهاش ازدواج کنم اما چطور تنهام گذاشت 

دوست نداشته  اگه داشت هرگز حرف از اذیت نمی‌زد  بعدش اذیت تا اذیت فرق داره  دوست دخ ...

سبزارو من دادما ببین این پسره متاهله بهد بمن همش میکه دوست دارم نمیدونم خونمو با تو میخوام بچینم زنم بدونه با تو خوشحالم قبول میکنه چند ماه پیش قرار عقد گذاشت من نمیدونستم متاهل بعد خانومش آمد کفت عاشقته اما من هستم و فلان منم کنسل کردم کلا ازش دورشدم حالا هرجور شده منو پیدا میکنه حتی با خط خانومش پیام میده