2777
2789
عنوان

امکانش هس ک اشتباه باشه؟؟؟؟؟؟

132 بازدید | 4 پست

ازمایش خونو میگم.من ب شدتتتت از ازمایش خون میترسم دس خودم نیس هرسری ک میخام برم چن روز قبلش استرس میگیرم و اونجا هم موقع ازمایش گرفتن همش خودمو فشار میدم اصن ی وضعی🤣حالا این دوبار ک تازگیا خاستم قندخونمو واس اولین بار چک کنم ۱۰۵ تا شده دفعه دوم ۱۱۵بنظرتون از استرسه ک زیاد دیده شه؟یا واقعا لب مرزه؟؟۲۳ سالمه اخ ازالان ی مرضیه ک گرفتم☹️😢چیکاکنم بیاد پایین ازبس استرس دارم.اخرین ازمایشم ک میخاسم برم شبش سیب زمینی خوردم میشه ازون شد؟تواقدامم هستم 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

کسی نیس؟؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

استرس داشته باشی قندت میفته عزیزم. لب مرزی یه کمی، مراقب خودت باش 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس داشته باشی قندت میفته عزیزم. لب مرزی یه کمی، مراقب خودت باش 

خیلی ممنون بنظرت قرص بخورم یا چیکاکنم بیاد پایین😢این قند ازکجا اومده🥺

خیلی ممنون بنظرت قرص بخورم یا چیکاکنم بیاد پایین😢این قند ازکجا اومده🥺

عزیزم از دکتر باید بپرسی. حتما پیگیری کن تا خدایی نکرده از مرز رد نشده 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴