2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 8846 بازدید | 37 پست
منم قهر طولانی میکردم ، در مقابل بی ادبی و بی احترامی چه واکنش دیگه ای میشه نشون داد ، با ببخشید چیز ...

ببینید دعوا طبیعیه

بعضی مردها اهل گفتمان هستند مثل پدر خودم،داماد مون،برادرم،اهل صحبت کردن،گفتگو،حل مساله

متاسفانه همسر من لام تا کام حرف نمی زنه

الان بیشتر از چند ماهه که دلخوره 

من اصلا نمیدونم دلیلش چیه؟نه حرف میزنه نه تو پیام جواب میده نه هیچی

من که علم غیب ندارم از چی دلخوره

منم با همسرم امروز 5 روزه که قهرم برای اولین بار یعنی باهاش حرف نمیزنم جالبه اون اشتباه کرده بود و اصلا زیر بار نمی‌رفت منم به خاطر همین باهاش دیگه حرف نزدم 

اصلا اقدامی نکرده فقط دیروز ی پیام داده بود حالمو پرسیده بود ک من جواب ندادم 

اگرم حرفی بینمون رد و بدل شه مربوط به بچه اس

عجیبه برام انگار از خداش بود دیگه باهاش حرف نزنم همیشه فکر میکردم این آخرین راهه و میره با خرید ی هدیه از دلم در میاره 

اما اینجور ک بوش میاد مال منم دست کمی از همسر شما نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نظر شما اینه که همرو ترجیح میده ، شاید شما توجیه نیستی که هرکسی توی قلب آدما جای خودشو داره ، ه ...

به عنوان یک آقا

اگه تو آشتی خانم پا پیش بزاره،واکنش کلی مرد چیه؟

منظورم از نظر اکثریت آقایون هست

اینکه کم آورد خودش اومد جلو

من برنده شدم آخرش

حس قدرت میگیره

یا اینکه میفهمه به خاطر دل نازک و فضای سرد خونه خانم پیش قدم شده

ببینید دعوا طبیعیه بعضی مردها اهل گفتمان هستند مثل پدر خودم،داماد مون،برادرم،اهل صحبت کردن،گفتگو،حل ...

نمیشه که بی دلیل، بخاطر دعوای سالم که کسی منطقی نیست قهر کنه ، شما سر صحبت و باز کنید ، شاید اصلا مسئله مربوط به شما نیست ، جای دیگه مشکل داره نمیخواد مشکلشو تو خونه بیاره و شمارو نگران کنه . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
به عنوان یک آقا اگه تو آشتی خانم پا پیش بزاره،واکنش کلی مرد چیه؟ منظورم از نظر اکثریت آقایون هست ...

اگر مقصر خانوم باشه ، به شرطی که اشتباهشو پذیرفته باشه و دیگه نخواد تکرارش کنه دمش گرم ، بای بغلش کرد و بوسید . .

اگه مقصر مرد باشه و انقد جرات نداشته باشه بره عذرخواهی کنه و زنش پا پیش گذاشته ، باید زنشو بغل کنه زار زار گریه کنه . . .

اگرم مقصر خانومش باشه بخاطر اشتباهی که مکررا تکرار کرده و قرار نبوده تکرار کنه . . . مرد احتمال میگه باشه ولی همچنان تو برق میمونه . . .

زندگی بهرحال میدون جنگ نیست ، یا باهم برنده ان هردوطرف یا بازنده ، اینجوری نیست که ی مرد با قهر کردن دنبال برنده شدن باشه ، یا اقلا من اینطوری فکر نمیکنم . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
نمیشه که بی دلیل، بخاطر دعوای سالم که کسی منطقی نیست قهر کنه ، شما سر صحبت و باز کنید ، شاید اصلا مس ...

ولله برادر همون مساله مربوط به منم نباشه باید بدونم دیگه مگه نه

ما ۱۹ ساله ازدواج کردیم از بس کم حرف میزنه و مغروره من هنوز نفهمیدم هر بار که قهر کرده بعد از مدتها آشتی،دلیل قهر ها چی بوده

ای کاش همه اهل گفتگو بودن 

ممنون که وقت گذاشتید

استارتر عزیز

ان شاالله که مشکلت حل شه دعا میکنم دلت آروم شه🌹

ها و خانواده ی خودم قهر مرد بی معنی

اصلا نداشتیم،بالاخره دیدم دیگه پدر و برادر و داماد مون و دایی و عمو

متاسفانه تو خانواده ی همسر من قهر و دلخوری زیاده،از بس از هم توقع های زیادی دارن

منم که اصلا نمیدونستم مردها هم قهر میکنن فکر میکردم قهر مال زنه چون دل نازکه

ولله برادر همون مساله مربوط به منم نباشه باید بدونم دیگه مگه نه ما ۱۹ ساله ازدواج کردیم از بس کم حر ...

بعضی افراد درونگرا هستن ، سختشونه احساساتشونو بیرون بریزن و یا مشکلاتشونو بگن ، به نظرم پیش مشاور برید .

دیگه ماشاالله با این قدمت زندگی که شما دارید که امیدوارم خدا زیادش کنه ، قهر کردن طولانی مدت منطقی نیست ، شاید ی مشکل  باشه که اگه رهاش کنید حاد بشه . . .

استارتر عزیز ان شاالله که مشکلت حل شه دعا میکنم دلت آروم شه🌹 ها و خانواده ی خودم قهر مرد بی معنی ...

نه قهر مردا خیلی شتریه . . . چون معمولا با دلایلی که از نظر خودشون منطقیه قهر میکن ، تا مشکل حل نشه ام در باطن آشتی نمیکنن

بازم ممنون

خواهش میکنم

ممنون  خدا به دل استارتر آرامش بده ان شاالله ابهت مرد می افته وقتی قهر میکنه

آخه بعضی وقتا یا باید دست بزن داشت یا باید قهر کرد راه حلی نیست . . .

برا من اینجوری بود ، چون کلا با زن سابقم دو کلمه حرف نمیتونستم بزنم خیلی بی ادب و بی آبرو بود . . .

ولی برا شما که منطقی هستی قطعا اینطوری نیست ، باید ریشه یابی کنید مشکلتون و ، انشاالله خیره . . .

آخه بعضی وقتا یا باید دست بزن داشت یا باید قهر کرد راه حلی نیست . . . برا من اینجوری بود ، چون کلا ...

مممنونم

اتفاقا همسر من از ۸ و خرده ای می ره مغازه تا ۱۱ شب حتی جمعه ها که فقط تا ۴ خونه هست  نه دست بزن داره نه اعتیاد نه اهل دوست و رفیق مغازه هم دقیقا سر کوچه هست 

ای کاش معتاد بود لااقل میدونستم دردش چیه

مشکل من غرور بیش از حد ایشونه و حرف نزدن

ممنون که وقت گذاشتید 

مممنونم اتفاقا همسر من از ۸ و خرده ای می ره مغازه تا ۱۱ شب حتی جمعه ها که فقط تا ۴ خونه هست  ن ...

امیدوارم مشکلتون حل شه و زندگیتون همیشه گرم باشه