2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

8833 بازدید | 37 پست

۹ روزه که  منو همسرم باهم قهریم که مقصر همسرم بود و منم با لگد محکم زدمس و لباساشو پرت دادم و گفتم گمشو از این خونه برو بیرون حالا رفته تو فاز قهر و اصلا نگامم نمیکنه بامن که قهره با پسرم و دخترم  هم زیاد حرف نمیزنه یه سکوت خیلی سنگین توخونه س که حالمو بد میکنه  بعداظهرا دوساعت با پسرم میرم بیرون که خیلی بدش میاد میرم بیرون 

منم تو این خونه اعصابم خرد میشه . اکثر مواقع قهرهاش تا یک ماه هم طول میکشه اگه من برم باهاش اشتی کنم انقد خودشو میگیره و اعتنا نمیزاره که پشیمون میشم که چرا اومدم سمتش  شما بودید چکار میکردید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی من زنم همینجوری بود ، طلاقش دادم ، البته بچه نداشتم . . .

بی احترامی بین زن و مرد نباید باشه واقعا . . .

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
بیخیال با بچه ها سرگرم باش،به بهانه خرید ب خونه باهاش صحبت کن 

میگم که اگه باهاش یه کلمه حرف بزنم خودشو میگیره خیلی خیلی سرسنگین جواب میده تو دعوادبهم گفت نجس بیشعور و این کلمه قلبمو تیکه تیکه کرده

ببخشید ولی من زنم همینجوری بود ، طلاقش دادم ، البته بچه نداشتم . . . بی احترامی بین زن و مرد نباید ...

مبشه توضیح بدید دلیل قهرهای طولانی آقا چیه؟؟

خواهرانه میگم،وقتی زنی پا پیش میزاره برای آشتی،واکنش قلبیه اون مرد چیه؟؟

میگم که اگه باهاش یه کلمه حرف بزنم خودشو میگیره خیلی خیلی سرسنگین جواب میده تو دعوادبهم گفت نجس بیشع ...

تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن،اونم در مقابل ت یه عکس العملی نشون داده،به دل نگیر،،،تحویل ش هم نگیر عادت کرده بری طرف ش،خوش باش برا خودت،غذا هم درست کن ،با بچه ها خوش بگذرون،اصلا محل سگ بهش نزار تا نرمال شه

شوهر منم این‌طور بود برای ما تا سه ماه هم طول کشیده گاهی اما با به دنیا اومدن بچه‌ها گوش شیطون کر درست شد و قهر نمی‌کنه

بعد دعوا من خودم شروع میکنم حرف زدن سر و صدای دعوامون که خوابید مثلا میگم پاشو فلان کار رو کن با حالت قهر و قیافه میگم . میگه به من ربطی نداره میگم تا زمانی که ما  توی این خونه زندگی میکنیم همه چیه این خونه به همه مون ربط داره بهتره یه اعصاب خوردی دیگه درست نکنی بلند شی انجامش بدی 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

مبشه توضیح بدید دلیل قهرهای طولانی آقا چیه؟؟ خواهرانه میگم،وقتی زنی پا پیش میزاره برای آشتی،واکنش ق ...

منم قهر طولانی میکردم ، در مقابل بی ادبی و بی احترامی چه واکنش دیگه ای میشه نشون داد ، با ببخشید چیزی درست میشه ؟ اگه صد ها بار این ببخشید ها تکرار بشه چی ؟

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
مقصر بود  همه ی رو به من ترجیح میده و توهین میکنه بهم

شاید نظر شما اینه که همرو ترجیح میده ، شاید شما توجیه نیستی که هرکسی توی قلب آدما جای خودشو داره ، هیچکس جای کس دیگه ای و نمیتونه بگیره . . .

پدر ، مادر ، خواهر برادر ، دوستان ، همسر هر کدوم جای خودشونو دارن