2777
2789
خیلی سخت میگیرین اینهمه بچه دارن همه جا میرن
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی از بچه ها از سروصدای بلند میترسند.منکه اصلا بهت توصیه نمیکنم بری.اگر رفتی توی حیاط تالار که صدانیست باید بمونی.من یه بار اینطوری رفتم مردا تو حیاط بودند کنار شوهرم موندم.خیلی هم مسخره بود.دیگه نمیرم اگه پیش بیاد.
از نظر علم پزشکی اگه بخوای بدونی با اون صدای بلند و ازدحام نباید بچه رو ببری اذیت میشه.من که رو رز خیلی حساس بوده و هستم نمی بردمش.
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
نبر عزیزم بچه اذیت میشه خودت اذیت میشی شیر میخواد پوشک باید عوض کنی.
من عروسی فامیلمون 3 ماهش بود کلا نرفتم ولی عروسی داداشم 4 ماهش بود مجبور بودم برم دخترم از صدای موزیک خیلی ترسید با اینکه قبلش تو شلوغی راحت میخوابید فکر کن همش تو نمازخونه بودم. ...
تو آمدی ز دورها و دورها .... ز سرزمین عطرها و نورها. ( خدایا گل قشنگمو به تو سپردم )