2777
2789
اینم درد جامعه اس  

درسته 

ولی خب شما مسئول مشکلات جامعه نیستید 

فقط مسئول زندگی خودتونید

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته  ولی خب شما مسئول مشکلات جامعه نیستید  فقط مسئول زندگی خودتونید

ولی باید بدونم که چه به روز هم وطنام اومده  

اطرا من پر از بیمار شیمیاییه که هیچ کس درکشون نکرده 

کلی خانواده ها  داغدار شدن 

کاش یه سر به قبرستون های غرب کشور میزدی تا  موضوع فیلمو درک میکردی 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ولی باید بدونم که چه به روز هم وطنام اومده   اطرا من پر از بیمار شیمیاییه که هیچ کس درکشون نکر ...

خب این ترجیح خودتونه 

شما با این کارا انرژی منفی دعوت میکنید به زندگیتون 

حالا که براتون انقد مهمه 

وقتی برای فیلما گریه کردید 

واس مشکلات منم گریه کنید

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

خب این ترجیح خودتونه  شما با این کارا انرژی منفی دعوت میکنید به زندگیتون  حالا که براتون ...

من متاسفانه فیلمو ندیدم 

ولی داستانشو میدونم چیه  وکلی هم سانسور شده چون مردم نمیتونن اون همه سختی تحمل کنن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔