2777
2789
عنوان

حکم رشد

2113 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان دختر یکی از آشناهامون ۱۶ سالشه و میخواد حکم رشدش رو بگیره میدونید تو دادگاه چه سوالایی ازش میپرسن؟و میشه جواباشم بگید؟یا سوالاشون در چه حدیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گویا دو سه تا شرایط خاص رو تعریف میکنن که مثلا اگه پیش اومد چیکار میکنی 

سوال خاصی نداره مثل کنکور! 

بسته به تشخیص خود قاضی

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

من یادمه با مامانم رفتیم دادگاه 

بعد آقای قاضی صحبت می‌کرد با هام 

حرف های عادی مثلا چه رشته ای میخوای بخونی 

با پولت چه برنامه ای داری که میخوای انجام بدی 

شرایط زندگیت چطوره 

کسی اذیتت میکنه یا تو کارهات کسی هست دخالت کنه یا زور بگه 

یجورایی میخوان مطمئن بشن فرد عاقل شده و کسی نتونه از پولش سو استفاده کنه 

من سنم کم بود حکم رشد لازم شد قاضی ازم پرسید اگه  ۲۰۰ ملیون پول میداشتی بجز بانک اون پولو چیکار میکردی کجا میزاشتی منم گفتم میزاشتمش توی کمد   حالا جالب اینجاست ما اصلن چنین کمدی نداشتیم که بخام مثلن پول بزاریم توش نمیدونم این از کجا اومد به ذهنم ولی خب قاضی حکم رشد داد بهم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
من سنم کم بود حکم رشد لازم شد قاضی ازم پرسید اگه  ۲۰۰ ملیون پول میداشتی بجز بانک اون پولو چیکار ...

جدی با این جوابت چجور حکم رشد رو داد 😐😂

من بودم نمی‌دادم خیلی غیر منصفانه رای داده بوده قاضیه