2777
2789
عنوان

مامانم بستری شده حالم خیلی بده 😭

368 بازدید | 20 پست

سلام شبتون بخیر

مامانم واسه قندش که بالای ۳۰۰ بود رفت اورژانس الان گفتن باید چند روز بستری شه...خوب میشه؟؟؟ دارم دق میکنم😭😭😭

اگه تجربه مشابه داشتین میشه بگین

میشه بگین چیکا کنم واسش خوب شه

اشکام بند نمیاد💔💔

چند روز بستری میشن و قندشون چک میشه 

انشالله زود هم مرخص میشن

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

عزیزم اره خوووب میشه مطمعن باشبدب دلت راه نده براش دعا کن بهتراز گریس خوشگلم😘🌹❤️منم براشون پنج تا ایت لکرسی میخونم ک خوب شه تایپیک بزن هرکی میتونه براشون ایت لکرسی بخونه نذره کن،😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم این که تحت نظرباشن بهترین کاره ان شاالله تاچندروزدیگه قندشون نرمال میشه وبرمی گردن خونه اصلا نگران نشو بارهااین اتفاق برای مادربزرگم پیش اومده والحمدالله بخیرگذشته

حناخانم 🥰چو خدا بود پناهت چه خطربود زِ راهَت؟ به فلک رسد کلاهت که سر همه سَرانی                        

نگران نباش دارو میدن میاد پایین چرا اینقدر ناراحتی

انشاالله هیچ مادری رو تخت بیمارستان نباشه 

هرکی اینو خوند صلوات برای همه مادرا بفرسته 

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

عزیزم باید علت قند خون شون بررسی بشه 

الان توی اورژانس چکاپ کامل بیماری های متابولیکی براشون اُردر میشه و انسولین بهشون تزریق میکنن تا قند خون کنترل بشه

و بعد با تعین نوع دیابت و علت بروز عارضه بهتون دارو و دستورات لازم اعم از اصلاح رژیم غذایی رو میدن 

اما الان نگران نباشید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
بخدا دارم دیوونه میشم

ناراحت نباش 

ایت الکرسی بخون اروم میشی

اصن دوره زمونه همه ی مردم قند و چربی و هزار تا مشکل دارن اصلا جای نگرانی نیست به امید خدا

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

اسی جون عزیزم توکلت به خدا باشه غصه نخور عزیزدلم منم تو شرایط مشابه بودم منم مثل خودت اشکهام بند نمیومد ولی اولا آروم و قوی باش بعدشم قندشون خیلی هم بالا و خطرناک نیست خوب میشه انشاالله